hur man kan förebygga infektioner hos barn

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-04
Det finns många olika typer av infektioner som kan invadera våra barns liv. Det är inte alltid möjligt att undvika dessa otäcka små infektioner, är det möjligt att sätta upp en försvarslinje. Här kommer jag att informera er om några olika metoder du kan använda för att förhindra infektioner hos barn
1

Det första du bör göra för att förhindra infektioner hos barn är att säkerställa att varje enskild individ i hemmet lär värdet av tvätta händerna. Det händer kommer i kontakt med många olika bakterier på en daglig basis. Varje medlem i familjen bör vara säker på att tvätta händerna många olika tider under dagen. Detta inkluderar både före och efter att ha använt toaletten, före och efter måltider, då vakna upp, innan sängdags, och diverse andra tider under dagen.
2.
Om en enskild måste hosta och /eller nyser, är det säkrare att täcka mun eller näsa område med inre armbågen eller med en vävnad. Detta kommer att minska möjligheten för infektioner att sprida sig. I gånger tidigare, trodde man att täcka munnen eller näsan med handen var tillräcklig, men konstaterades att detta endast sprider bakterier
3
Många barn kan dela handdukar,. . kläder, kuddar, filtar och mycket mer. Det är viktigt att lära barnen att inte dela dessa saker. Om dessa objekt delas finns det en ökad möjlighet för bakterier och olika typer av infektioner sprids snabbt. Det är också viktigt att desinficera leksaker och liknande objekt som spelas med på ett konsekvent sätt med en produkt som Lysol.
4.
Barn bör uppmuntras att ta ett multivitaminpreparat varje dag. Detta kommer att bidra till att öka immuniteten hos barnet. Det är också viktigt att se till att barnet dricker mycket vatten och andra klara vätskor under varje dag. Detta kommer att bidra till god hydrering av en individ, samt hålla immunitet stark.


Previous:nothing Next:hur man avvänja dig bort från vanligt kaffe och på koffeinfritt kaffe utan panik!

Relaterade artiklar


 • hur man gör en pad hemmagjord uppvärmning
 • hur man köper en sol larm
 • hur man hittar paraben-fria hårvårdsprodukter
 • hur man handskas med hyperemesis naturligt
 • hur man arbetar med skolan när ditt barn har en kronisk sjukdom
 • hur man ska behandla ett barn med vattkoppor
 • hur sluta skära eller bränna
 • hur man ska behandla gastroenterit
 • hur man effektivt sträcka
 • hur man gör trädgårdsarbete lätt för pensionärer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com