hur man kan minska hudallergier

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-30
Om du ofta har kliande hud, kan du vara allergisk mot vissa kemikalier i miljön och vardagslivet. Läs vidare om några sätt att eliminera några av orsakerna till hudallergi

Du behöver:.
Förbrukningsvaror såsom juice och godis
Lotion .
Läppbalsam eller glans.
Återanvändningsbara vattenflaska.
Filtar, sockor eller huvudbonad.
Digital ram och minneskort (s).


1.
Slänga ut alla dina doftande tvätt produkter. Doftämnen i tvätt-och rengöringsmedel, mjukgörare och lakan torktumlare mätta dina kläder, sängkläder och handdukar med ett allergen. Köp luktfria tvättmedel och sköljmedel.
2.
Tvätta alla dina sängkläder och handdukar i milda, parfymfria tvätt produkter och dubbla skölj dem. Tvätta alla dina kläder med samma produkter och dubbel-sköljning. Det kan ta några omgångar innan alla parfymer elimineras från din tyger.
3.
Köp naturlig doft-gratis eller till låg doft bad produkter, bland annat tvål, schampo och balsam. Undvik schampo med ingrediens "Quaternium 15" eller liknande föreningar som är allergiframkallande för många människor. Prova en oparfymerad antiperspirant.
4.
Undvik att använda parfymer, parfymer och doftande skönhetsprodukter så är möjligt. När din hud allergier har lugnat sig, kan du experimentera med cologne och parfym för att se om du fortfarande har någon reaktion.
5.
Använd icke-kliande tyger som mjuk bomull stickat. Prova att eliminera ull, nylon och syntetiska tyger från din garderob för ett par veckor och se om din klåda nivå minskas.
6.
Använd en luftfuktare i ditt hus under vintern. Låg luftfuktighet kan orsaka torr hud och klåda. Använd även en icke allergiframkallande hud lotion för att minska torr hud symtom.
7.
Försök eliminera guldsmycken och annan metall smycken från din garderob för ett par veckor för att se om det minskar din klåda. Överraskande nog de smycken metall nickel och guld är en ledande orsak till hud allergier.


Previous:nothing Next:hur man kan blockera sömn-störande ljud

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en neonatolog
 • hur man arbetar aa traditioner
 • hur man har en plan barns säkerhet
 • Hur får man en vasektomi, en överlevande guide
 • hur barnet bevis ett hem
 • hur man kan förbättra ditt barns koncentrationsförmåga
 • hur du ökar hjärnkapacitet
 • hur man tar hand om dig själv när du är gravid
 • hur man kan kontrollera för en puls
 • hur man vaknar lycklig
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com