hur man kan stoppa alkoholmissbruk

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-27
Alkoholmissbruk och beroende är orsaken av 100 tusen döda per år i USA. Alkoholförgiftning ensam är orsaken till 30 procent av alla trafikdödade. Det verkar finnas en hel del som kan göras medicinskt för att förhindra eller stoppa missbruk av alkohol. Denna artikel kommer att diskutera den medicinska behandlingen av alkoholmissbruk och beroende

Du behöver:. .
Motivation
Utbildning.
Tolerans.
Tålamod.


1.
Primärvårdsläkare skall identifiera "i riskzonen att dricka" (definierat som mer än 14 drinkar per vecka eller 4 drinkar per tillfälle för män, och mer än 7 drinkar per vecka eller 3 drinkar per tillfälle för kvinnor), diskutera diagnos, initiera behandling och övervakning av pågående vård. Patienterna måste ges återkoppling, råd och målformulering av sin vårdgivare.
2.
Diagnosen alkoholmissbruk bör vara fast ännu empati fram till patienten. Motiverande samtal kan hjälpa.
3.
Medicinsk behandling för alkoholabstinens kan vara nödvändiga för patienter med alkoholberoende som är villiga att sluta dricka. Öppenvården terapi är säkert för dem med mild till måttlig abstinensbesvär, slutenvård är indicerad för patienter med svår abstinens, psykisk sjukdom eller brist på socialt stöd.
4.
Anonyma Alkoholister (AA) är ett program för människor med alkoholproblem som är villiga att sluta. Behandlingen bygger på gemenskap och en tro på en andlig grund för återhämtning. Avhållsamhet uppmuntras på en "en dag i taget"-basis. Ledamöter närvara vid sammanträden i vilka upplevelser relaterade till alkoholkonsumtion och återhämtning är gemensamma. Det finns 12 Åtgärder för att Recovery som diskuteras med medlemmarna (se Resurser nedan)
5
tre läkemedel -. Naltrexon, acamprosate och disulfiram-kan användas i samråd med läkare. De flesta av de läkemedel fungerar på principen om avtrubbning den njutningsfulla effekterna av alkohol och minska begäret. De fungerar bra på människor som har slutat dricka och behöver extra stöd för att upprätthålla rökfrihet. Andra läkemedel som är under utredning omfattar nalmefene, ondansetron och topiramat.
6.
Patienter med alkoholmissbruk bör samtidigt behandlas för depression, liksom. Detta grundas på det faktum att alkoholmissbrukare har en ökad risk för depression och löper stor risk för självmord.
7.
Människor med alkoholmissbruk bör också utvärderas för tobaksrökning, andra missbruk, ångest och panikattacker.


Previous:nothing Next:hur man gör en återanvändbar uppvärmd komprimera

Relaterade artiklar


 • Hur identifiera barn ont i magen
 • hur du håller din familj friska
 • hur man kan främja goda matvanor och kroppsuppfattning hos barn
 • Hur man förbereder sig väl baby hälsokontroller
 • hur man behandlar en bebis feber
 • hur förklarar förgiftningschocksyndromet till tonåringar
 • hur man åldras hemma
 • hur man be föräldrar om puberteten
 • hur man tar hand om dina fötter medan du vandrar
 • hur man undviker spridning av salmonella
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com