hur man kan utveckla överarmsmuskeln med hantlar

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-12
Alla tror att vad du behöver är en ganska tung skivstång, den typ som du lägger plattor och lyft religiöst vardagliga tills musklerna bara dyker upp överallt. Om du inte har den genetiska benägenheten att göra just det de flesta av oss inte kan göra det, verkligen inte utan att skada sig själv, därav hantlar. Många gånger skador med tyngre vikter, utan ordentlig medicinsk vård, kan resultera i permanent skada
1.
För en enkel överarmen bicepscurl sätta de 10 to u00A3 15 hantel från sänkt läge med ringlad position, eller på överarmen, biceps området.
2.
Sänk hanteln till utgångsläget långsamt och överläggning. Det skulle inte skada för att övervaka förflyttning med en helfigursspegel som sinnet kan mycket väl vara faktor i din koncentration för att flytta vikten genom upprepningar och med kraft.
3.
med den franska Curl riktigheten i rörelsen är ännu strängare med armbågen böjd över huvudet, samtidigt höja och sänka vikten långsamt genom sin cykel och 6-8 reps. Du kan ändra rörelse medan draperingar armen omsorgsfullt upp över huvudet och fokusera koncentrationen ytterligare. Tänk på stretching den böjda armbågade armen försiktigt till den andra axeln, förutom att du måste använda hantel. Du kanske vill öva utan hanteln före verkställande rörelsen med vikten.
4.
Sista satsen för idag utgör den böjd över Triceps Curl. I denna rörelse kroppen är böjd i midjan med armbågen stickas in så att flytta hantlar från nedfällt läge. Slutet rörelse är där hantlar höjs sakta till en nivå ståndpunkt för att slutföra rep. Återigen, du kan öva förflyttning utan vikt så perfekt den långsamma, medvetna rörelser. Kom ihåg att hålla den böjda armbåge stoppade i midjan så mycket som möjligt i syfte att peka ut den trehövdade muskel. Det kan finnas flera andra rörelser, men detta kan man bygga muskler större och snabbare.

Tips och varningar


 • Som med alla ansträngande motion, speciellt med vikter. Schemalägga pass att alternera 3-dag per vecka sessioner, varvat med cardio eller jogging och promenader. Detta kommer att balansera din träning och kropp fint som musklerna återhämta sig. Det är ett gammalt ordspråk som muskel tekniskt inte nödvändigtvis är byggd med vikter, bara tårar vävnaden ned så att vila och rätt kost orsaka utveckling.
 • Det är relevant att påpeka att alltför poundages inte användas tillsammans med hantlar om du inte uppnå mellannivå till avancerade stadier. Denna tumregel, speciellt för nybörjare, regler för att förhindra muskelskador. Du måste vara friska genom att flytta rätt poundage i en långsam, medvetet mode. När allt du vill återgå till din träning med god aptit och en utvilad tillstånd och du kommer att se utvecklingsprocess. Tidsramen varierar med individen.


 • Previous:nothing Next:hur du håller ditt barn idrottsman friska

  Relaterade artiklar


 • hur man kan hantera bröst muskelknutor
 • Hur får man en god natts sömn
 • Hur man känner igen kolik symtom
 • hur man kan gå ett kvinnligt självförsvar klass
 • hur man gör ett hem begravning
 • hur man ska behandla gulsot med solljus
 • hur man kan hantera havandeskapsförgiftning
 • hur man köper utan hormoner mat till din familj
 • hur till stol ett AA-möte
 • hur man kan förstå solens varning index
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com