hur man köper utan hormoner mat till din familj

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-06
Det är allt viktigare att ta notis om exakt vilken typ av mat du matar med din familj, och många människor växer mer och mer bekymrad på grund av alla kött påminner om. Ett annat bekymmer är all information där ute om bekämpningsmedel som använts på våra frukter och grönsaker. De flesta av oss är redo att göra en övergång till ekologisk och hormon-fri mat val, vi är bara inte säker på hur man hittar dessa typer av livsmedel. Följ några tips att komma igång med utan hormoner och ekologisk mat inköp.
1
forskning när och var man kan köpa mat. . . Få på datorn och göra lite forskning. Ett bra ställe att börja är landförvaltning Project. Denna webbplats ger dig en lista med allt från bönder till detaljhandlare och kooperativ till mat processorer som levererar eller producerar ekologiska livsmedel, utan hormoner och frigående kött eller bur utan fjäderfä och ägg.
2.
Kolla din lokala affär. Gå till din lokala affär och se vad de har att erbjuda. Det finns många i vårt dagliga basvaror som ekologiska versioner. Om din lokala affär inte har hormon-fria livsmedel, måste du fråga om de kan köpa dem. Med tanke på den senaste tidens larmrapporter med kött påminner kan de vara villiga att handla med lokala lantbrukare.
3.
Köp frukt och grönsaker i säsong. Tala med din lokala livsmedelsaffär och se när de har leveransen av deras frukt planerade och grönsaker och köpa den färska. Detta hjälper till att se till att du får högsta kvalitet producerar.
4.
Leta efter etiketter. Kontrollera att den mat du väljer har USDA ekologisk märkning, detta är den enda certifiering från USA: s regering, och att erhålla denna märkning, de livsmedel måste uppfylla stränga normer som fastställs av US Department of Agriculture. Detta innefattar också hur de livsmedel odlas och behandlas av jordbrukaren. Du kommer också vill kolla för "bur gratis" etiketter på fjäderfä och ägg och "frigående", "utan hormoner" och "antibiotika gratis" kött.
5.
Köp från lokala bönder. När livsmedel måste transporteras tusentals miles, tenderar de att förlora sin källa ursprung och massor av viktig information på vägen. Om du köper lokalt kan du hitta mer exakt information om mat, och plus, hjälper du din lokala ekonomin att växa.

Tips och varningar


 • Forskning din val av livsmedel. Bara för att något är märkt ekologiskt eller utan hormoner innebär inte nödvändigtvis att det är vad de är. Var trött på privat märkta livsmedel. Se till att det är USDA godkänd.
 • Följ med på en lokal co-op där man kan köpa större mängder av livsmedel som kött och spannmål för att säkerställa deras färskhet och kvalitet.


 • Previous:nothing Next:hur man ska hjälpa en vän med en ätstörning

  Relaterade artiklar


 • hur man åldras hemma
 • hur att behandla och förebygga vårtor
 • hur man skapar ett hem sensoriska rum
 • hur man ska behandla tonåringar narkotikamissbruk
 • hur chill
 • hur man bästa sättet att göra öga patchning terapi för lata öga
 • dig att flytta ett tampong
 • hur man gör en fjäril bandage
 • hur man hittar en barnmorska
 • hur man gör en 30-minuters kurvor övning rutin
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com