hur man lindra kolik eller vind problem med baby massage

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-17
Kolik drabbar många nyfödda barn och det är plågsamma tillstånd för både barn och förälder. Kolik är missförstådd och allmänt används för att beskriva en rad villkor. Symtom på kolik kan innefatta ihållande gråt under sen eftermiddag på regelbunden basis, en hård mage, teckning ben upp till magen, och difficultly väderspänningar
1
Hur och varför baby massage fungerar
Massage hjälper i ett antal olika sätt. . ?
Det bidrar till att eliminera vind från barnets kropp,
Det kan hjälpa att producera "må bra hormoner" hjälpa barnet att slappna av och minska nivåerna av stresshormoner,?
Det kan hjälpa att mogna mag-och nervsystemet genom att bidra till tonen mag-tarmkanalen och stöd arbetet med att myelination av nervceller för bättre hjärna kropp kommunikation.
Viktigast babymassage ger dig möjlighet att lyssna, observera och kommunicera med ditt barn. Ditt barn behöver slutändan ditt förtroende, kärlek och respekt att göra honom känna sig trygga och bekväma utanför livmodern. Genom att kommunicera detta genom massage och erbjuder ditt barn hud mot hud kontakt han längtar du kommer att kunna lugna och lugna honom.
2.
Tummy Massage
magen kan ganska känsligt område att massera. Massera magen kan hjälpa passagen av någon luftbubblor i ditt barns mage och tarmar mot tarmen. Mage massage kan få enorma fördelar för barn som lider av överdriven eller fångade vinden eller förstoppning som massage stöder rörelsen deras matsmältningssystem.
3.
Vissa barn kan hitta känslan av luft rör sig runt magen obekväma dock och kan bli spänd. Om detta händer är det upp till dig som förälder att veta om att fortsätta massage. Konsekvenserna är luft i ditt barns mage kommer att befria barnet av smärta i samband med fångade vinden. Du kan känna att detta kan uppväga eventuella mindre obehag bebisen känns flyttar luften runt magen. När ditt barn blir mer bekanta med förnimmelser av magen massage han inte kommer att vara lika känsliga för slag.
Normalt om ett barn börjar gråta under en massage då detta kan vara ett tecken på att barnet har fått nog massage dock i Vid massage för kolik kan det vara lämpligt att fortsätta massagen som effekten av massage kan vara att släppa fångade vinden orsakar smärtan. Du är bäst på att bedöma vad ditt barn behöver.
Idealiskt för att få de mest effektiva resultaten bör du försöka att öva magen massage eller kolik massage rutin två gånger om dagen, helst på morgonen och sent på eftermiddagen. Du bör försöka att göra denna del av barnets dagliga vård rutin. Resultaten kommer inte vara omedelbar i alla fall och man bör sträva efter att upprepa massage under minst två veckor för att hjälpa matsmältningen.


Previous:nothing Next:hur man kan hjälpa en tonåring gå ner i vikt

Relaterade artiklar


 • hur man kan hjälpa någon med magsmärtor
 • hur man hand om ett barn med muskeldystrofi
 • Hur-undvika de elaka bakterier
 • hur man groddar-proof ett hem
 • hur man ska hantera midcycle spotting
 • hur man ger vitaminer till ett barn
 • hur man använder huskurer mot magen krämpor
 • Konsten att intervjua en barnläkare
 • hur man förebygger näsblödningar
 • hur man kan hjälpa en stor man uppskattar sig själv
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com