hur man ska värdera utrustning hemma gym

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-27
Många löpband, motionscyklar och annan utrustning blivit lite mer än en klädhängare som samlar damm. I din beslutsamhet att ta itu hälsa och fitness resolutioner, kommer du dra nytta av att göra en enkel men noggrann analys av dina personliga mål, fysiska begränsningar och dina förväntningar innan du spenderar pengar på hemma gym utrustning

Du behöver:.
En fysisk undersökning av din läkare.
Penna och papper för att analysera din ekonomi, mål fitness, fysiska begränsningar och tillgängligt utrymme för utrustning.
Trial DVD av olika fitness utrustning eller program.


1.
Ha en grundlig läkarundersökning av din läkare. Förklara för honom att du förbereder för att starta ett träningsprogram. Din läkare kan råda dig om några hälsofrågor du kan ha eller fysiska begränsningar att han känner du bör ta itu med.
2.
Veta om du har medicinska begränsningar för att påbörja processen för undanröjande på hem gymutrustning. Till exempel, om du har någon typ av rygg-eller ledbesvär du vill att din läkares råd om utrustning och program som tar upp motion från en rehabilitering referenspunkt.
3.
Tänk utrymme. Skriv ner hur mycket utrymme du har att avsätta för din nya utrustning (ett hörn eller en off sovrum). Många produkter hävdar att de lätt vikas ihop och stoppas undan för lagring, men du kommer att vara mycket mer benägna att följa upp med en regelbunden träning rutin om din utrustning står stilla och synligt för dig varje dag. Om du inte är en extremt självdisciplin person eller begränsas till en mycket liten del av det dagliga livsrum, överväga att göra en permanent bas för din träningsutrustning.
4.
Bestäm hur mycket utrustning kan passa in i din budget. Skriva ner det och vara beslutsamma att inte ändra det. De flesta av de mer populära allt-i-ett gym, som Bow-Flex eller Total Home Gym, också kommer med en mängd olika tillägg tillbehör. Om du utvärdera dina behov kommer du ofta att du antingen inte behöver dessa kostnader eller att du lätt kan lät bli att köpa dem tills du är på en mer intensiv nivå av motion. Du kan ofta spara pengar genom att leta efter efter säsongen specialerbjudanden, gratiserbjudanden frakt och renoverade enheter.
5.
Bestäm vad du letar efter i ett hem gym. Är du mer intresserad av aerobics och konditionsträning eller är du ute efter att bygga muskler och styrketräning? Dessa är mycket olika typer av träning regimer och du måste se till att du får utrustning som följer din ultimata mål. Löpband är utmärkta för en konditionsträning men om du är ute efter att bygga muskler behöver du ett extra program.
6.
Utvärdera flera program hemma gym innan du köper. De flesta av de mer populära programmen har webbplatser som erbjuder gratis DVD och informationspaket. Se till att alla program du slutligen besluta om har en bra politik för återvändande i de fall det är inte vad du hade tänkt det skulle vara. Dessutom gör en konsument sökning översyn webben. Ta reda på vad andra säger innan du köper.

Tips och varningar


 • Prova hemutrustning på sportartiklar butiker.
 • Håll mål realistiska. Inga hem gym kan utföra mirakel. Du kommer att arbeta för resultat, inklusive en hälsosam kost.
 • Titta alltid efter begränsningar av utrustning. Till exempel, om du letar efter en träning för hela kroppen då utrustning som mål ABS inte kommer att räcka.
 • börjar aldrig ett träningsprogram innan du ser din läkare.
 • Om du köper utrustning som ska användas av flera medlemmar i din familj, se till att utrustningen tillåter olika nivåer av träning.


 • Previous:nothing Next:hur du skyddar huden mot UV-strålar

  Relaterade artiklar


 • hur man dricka en liter vatten om dagen
 • hur man undviker spridning av salmonella
 • Hur man väljer en läkare när man är gravid
 • hur man identifierar hypernasality
 • hur man ska hantera kvinnors hälsa vid 40
 • hur man berättar när ägglossningen inträffar
 • hur du håller ditt barn idrottsman friska
 • hur man identifierar inhalant bland ungdomar
 • sig att leva med en sjuk förälder
 • hur man ska hålla ögonen friska
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com