hur reparera en ånga luftfuktare

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-05
Ha en ånga luftfuktare som fungerade riktigt bra när du köpte den, men nu är det knappt blåser något ånga ut. Jag kommer att visa dig hur man tar isär den och fixa det

Du behöver:. . .
T-10 Torxskruvmejseln


1
Koppla ur ånga luftfuktare form väggen, en 110 volt kretsen är mer än tillräckligt för att elektrifiera dig. Se till att det inte blir inkopplad när du arbetar på det. Ta mitten av luftfuktare ur tanken, det är där elementet finns. Hitta en plats att arbeta på det, t. ex. köksbordet. Lägg ut några gamla tidningar för att rensa upp en vind.
2.
Ta bort skruvarna från den övre luckan på elementet bostäder, Jag har två olika märken av ångan befuktare och båda används Torx T-10 skruvar i dem, om det inte fungerar titt på skruvarna. De kan Phillips eller något annat. Du måste ta bort skruvarna för att fortsätta.
3.
Inspektera nedre delen bostäder, kommer det troligen att fyllas med ett gäng ljusa luftiga grejer, detta är kalk eller hårt vatten inlåning. Du måste rensa ut det här. Skrapa bort det med en liten skruvmejsel och skölj med vatten för att spola ut inlåningen.
4.
Inspektera element stavar, är dessa oftast av kol som grafit i din vanliga pennor . När du tar isär det förmodligen kommer att se ut som det omfattas i vissa knaprig grejer, även detta är svårt vattenföroreningar.
5.
Du kan rengöra denna funktion på flera olika sätt, ett sätt är att dränk den i vinäger eller något liknande CLR renare som tar bort hårt vatten insättningar. Ett annat sätt är att skrapa bort den med en skruvmejsel eller en kniv. Var försiktig med knivar så du inte skär dig. Jag använde en kniv för att rengöra mina element och skrapade lite i taget, chipping bort.
6.
När du är klar skrapa bort avlagringar elementet spö kommer vara svart och glänsande . De kan ha några chips eller skrapsår i dem. Inte ett problem så länge de kommer att leda elektricitet igen. Denna bild visar en sida gjort och den andra sidan som behöver rengöras.
7.
Har allt rensas upp och redo att gå ihop igen.
8.
Montera elementet bostäder till lägre boendekostnader notera att anpassa flikarna på framsidan av locket.
9.
Installera toppen täcka och se till att bitarna är på samma ställe som du tog dem från. Skruva fast T-10 skruvar tillbaka in i huset.
10.
Fyll tanken med vatten och placera på en säker plats och koppla in den i. Presto, du måste bara repareras din ånga luftfuktare !

tips och varningar


 • mjukar upp inlåning med ättika hjälper att göra rengöringen mycket enklare att göra, dränk den i ett glas med tillräckligt ättika till blotta stavar
 • Se, absolut säker på att ingen pluggar i sladden med locket av. Du kan eller kommer att få stöt!


 • Previous:nothing Next:hur man kan förebygga infektioner hos barn

  Relaterade artiklar


 • hur man byter en familjs övning rutin
 • Hur får man en god natts sömn
 • hur man svälja ett piller
 • hur man förebygger öroninflammationer hos barn
 • hur man diagnostisera spädbarn öroninfektion
 • hur man skämma bort ett sjukt barn
 • hur man hittar ett Anonyma Alkoholister möte i Chicago
 • hur man ska hantera kvinnors hälsa vid 40
 • hur du berättar om ditt barn har astma
 • hur man bygger känslomässiga minnen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com