Hur du får hjälp efter tillägg barn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-13
Visste du att cirka 4% till 6% av den amerikanska befolkningen har ADHD?
Det är inte begränsat till bara barn. Cirka en halv till två tredjedelar av barnen befolkning med ADHD kommer att få betydande problem som vuxna, som påverkar deras liv på jobbet, i familjen, och socialt. Begreppet ADD /ADHD står för Attention Deficit Disorder /Attention Deficit Med Hyperactivity Disorder och är en diagnos som ges till barn och vuxna som konsekvent uppvisa vissa egenskaper under en tid. Följande steg guidar dig till att få den hjälp du behöver för ditt tillägg barn
1.
söka hjälp och handledning av en väl utbildad psykolog, och inte bara din medicinska läkare om du misstänker Attention Deficit Disorder i ditt barn. Många kommer att säga det för närvarande inga objektiva diagnostiska verktyg för sjukdomen, men många studier har visat detta fel. För att vara korrekt diagnos, måste dessa symtom vara överdriven, långsiktiga och genomgripande. Egenskaperna hos ADD /ADHD måste visas före 7 år, och fortsätter i minst 6 månader eller längre. Denna typ av symptom ska orsaka betydande handikapp i minst två områden i ett barns liv, såsom skolan, hemmet och socialt.
2.
Har ditt barn tar någon medicin konsekvent vardagen att psykologen föreskriver. Förvara mediciner i ett låst, säker plats, särskilt om du har andra små barn. En hel del av förskrivna läkemedel för denna sjukdom kommer att minska aptiten, så var uppmärksam med ditt barns matvanor. Denna sida påverka varierar med varje individ.
3.
Få hjälp av en utbildad rådgivare för både dig och ditt barn. Detta kan hjälpa avsevärt. Rådgivningen kommer också att hjälpa dig att hantera dagliga situationer, hemma, i skolan eller var som helst. Uppmuntra din make att gå med dig på dessa rådgivning sessioner. Detta kommer att gynna ditt barn och också din relation med din make.
4.
Bli medlem online anslagstavlor som relaterar till ADD. Det finns många styrelser på nätet som erbjuder vägledning, tips och andra resurser för denna sjukdom. Du hittar dessa anslagstavlor genom att söka i Googles sökmotor. (Se resurserna nedan). Skriv in ADD anslagstavlor. Du kommer att få en massa sidor i olika styrelser att besöka. Du kommer att behöva ansluta sig till dessa med ett användarnamn och lösenord om du avser att delta.
5.
Sök efter tillägg artiklar online. Det finns en avsevärd mängd artikel kataloger som du kan besöka på nätet. Dessa artiklar kommer sannolikt att i kategorierna: föräldraskap och hälsa. Du måste använda Googles sökmotor för att hitta dessa också. Typ i artikel kataloger för att hitta dem.
6.
Besök ditt lokala bibliotek för böcker om detta ämne. Fråga bibliotekarien att hjälpa dig att hitta böcker om ADD. Det finns många böcker tillgängliga som kan hjälpa dig hantera denna sjukdom mer effektivt.

Tips och varningar


 • alltid medicinen i ett låst, säker plats, särskilt om du har andra småbarn.


 • Previous:nothing Next:hur man får över rädsla för nålar

  Relaterade artiklar


 • Hur identifiera Osgood-Schlatter sjukdom
 • hur man använder HBT nationella hotline
 • hur man förebygger halsbränna
 • hur man hittar en radiolog
 • hur du fyller i familjen medicinska form ledighet agera
 • hur man hittar en primärvården läkare
 • hur man hanterar ett barns cancerdiagnos
 • hur lätt kolik symptom naturligt
 • Hur man känner igen manliga klimakteriet
 • hur man kan kontrollera nagelbanden för en manikyr
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com