hur du kom ihåg att ta bort ditt barn från bilen

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-02
Jag är förtvivlad varje gång jag tittar på nyheterna och får veta att en annan förälder har glömt sitt barn i bilen och återvände för att upptäcka att något hemskt har hänt. Jag kommer att vara en förälder snart och det är dessa saker som håller mig vaken på nätterna. Efter noggrann eftertanke, skulle jag vilja ge några gratis och relativt enkla lösningar som kan hjälpa nyblivna föräldrar att övervinna oväntade omläggningar som alltför ofta rikta er uppmärksamhet bort från barnet

Du behöver:. .
Baby
Bil.
Fastställande.
Dedikerad vänner och medarbetare.
.


1.
Utforma en ny rutin att alltid kontrollera baksätet på en bil innan du lämnar den, oavsett om det är ditt eller inte. En annan viktig sak att göra när du närmar dig ett fordon är att se helt runt för dolda hinder som barn eller leksaker. När du nått din destination och lämna fordonet, omedelbart öppna bakdörren och titta in i baksätet. Gör detta om du vet att du har ditt barn i bilen eller inte. Det är viktigt att detta blir en vana för både föräldrar och för alla som någonsin kommer att transportera ditt barn. Om du är säker på att du släppte barnet av vid dagis eller om du vet att det idag inte är din dag att köra dem, minns . . . göra en slarvig misstag på fel dag i onödan har kostat alltför många små barn.
2.
Om du är arbetsgivare, har du möjlighet och borde göra det till en prioritet att titta efter medarbetare som transporterar små barn innan de kommer till jobbet. Utse flera rader av parkeringsplatser för föräldrarna bara. Har ett fåtal personer rutinmässigt promenad genom parkeringen varje morgon för att kontrollera dessa bilar för glömda barn. Detta är ett perfekt jobb för väktare med uppgift att patrullera på parkeringen ändå. Erbjuda dem ett incitament att utföra dessa kontroller. Även obevakade post skyltar i ingången till din byggnad med en påminnelse om att lämna små barn i fordon.
3.
Bli bättre bekant med dina medarbetare och utveckla en vana att fråga andra Småbarnsföräldrar hur deras barn gjorde i morse och vilken färg shirt gjorde sin lärare har på denna förmiddag. Just denna typ av påminnelse kan orsaka en person att komma ihåg att de aldrig faktiskt sjunkit barnet av. Var uppmärksam på små detaljer. När du går in i byggnaden från parkeringsplatsen, hålla ett öga på bilbarnstolar och nonchalant titta på bilar när du går förbi.
4.
För föräldrar till små barn som tar dem till dagis varje dag, vara säker på att din dagis har en lista med nödnummer, inklusive flera arbete nummer. Fråga som de kallar varje nummer och låta någon veta om du inte har sjunkit ditt barn av med dem efter en viss tid. Kontrollera din mobiltelefon varje morgon efter ankomsten till arbetet för att vara säker ingen har lämnat meddelanden åt dig. Om du använder Microsoft Outlook, som dagligen påminnelser frågar om du kom på ditt barn. Om du bär en portfölj med dig till jobbet, alltid sätta det i baksätet på golvet bredvid ditt barns bilbarnstol. På så sätt kommer du att öppna bakdörren för att hämta den och du kan upptäcka en viktig överraskning när man minst anar det.
5.
Förhoppningsvis några av dessa tips kommer att hjälpa föräldrar att komma ihåg vad som är viktigast. Om arbetet blir för stressigt och du har svårt att fokusera på de saker som du ska göra, stanna för ett ögonblick. Ta ett djupt andetag. Andas ut långsamt och fråga dig själv "Varför är jag på jobbet?" Ditt självklara lösningen är att "tjäna pengar. " Varför behöver du pengar? Att ta hand om din familj eftersom de är viktiga för dig. Glöm inte detta! Ta en extra 10 sekunder av din hektiska morgonrutt att helt enkelt kontrollera baksätet på din bil!
6.
Om du är förälder och du läser den här artikeln på arbetet, sluta vad du gör och gå kolla din bil. Gör det nu! Berätta för din chef att du behöver en frisk fläkt. Om den här artikeln hjälper till att spara bara ett barn, då blir det det viktigaste jag någonsin skrivit för denna webbplats.

Tips och varningar


 • Din familj bör din högsta prioritet!
 • skydda dem och tänker på dem varje minut av dagen!
 • Om du bär någon särskild punkt med dig för arbete som du behöver under dagen , se till att placera den i brädan i baksätet, bredvid ditt barns bilbarnstol.
 • Om du är förälder och du tror att detta aldrig kan hända dig. . . du har fel!
 • Se till att din dagis har flera larmnummer och att de vet vad dags att börja ringa dem. Ta en sjuk dag någon gång och sätta dem på prov.


 • Previous:nothing Next:hur man ska leva ett hälsosamt liv

  Relaterade artiklar


 • hur man behålla viktminskning efter kirurgi för viktminskning
 • hur man kan planera en familj efter abort
 • Hur man använder en utvärtes läkemedel
 • hur till stol ett AA-möte
 • hur man kan hantera havandeskapsförgiftning
 • hur man hittar en puls
 • Hur du tar triamterenew / HCTZ
 • hur att hålla sig frisk i ett hotellrum
 • hur man talar till en barnläkare
 • hur man gör nyårslöften du aldrig kommer att hålla
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com