hur grön din dusch

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-21
Även om vi bara spenderar en bråkdel av vår tid bad, vår berör dusch flera områden av miljöfrågor. Det är lätt att grönt duschen och göra så hjälper inte bara miljön, utan kan spara pengar och även gynna din hälsa

Du behöver:. .
Tea tree olja
Vit vinäger.
Bakpulver.
Lemon.
Sprayflaska.

Green duschen Rutinmässig


1.
Förvandla din temperatur varmvattenberedare ned till minst 120 grader. Detta sparar bränsle och pengar och också förhindrar skållning olyckor.
2.
Installera en effektiv, showerhead spara vatten. Ett anständigt Duschmunstycket kommer inte att äventyra din vattentryck eller kvaliteten på din dusch men kommer att spara vatten.
3.
Använd ett miljövänligt schampo, balsam och tvål kropp. Välj märken som är fri från natrium Laurl /Laureth Sulfate, Paraben, ftalater petroleum och som inte är testade på djur. Dessa ingredienser inte bara förorenar mark och vatten, men de är potentiellt carcinogena. Låt dig inte luras av fysiska eller ekologisk märkning, se till att läsa ingredienserna.
4.
Time längden på din vanliga dusch och syftar till att minska den med en minut. Detta kanske inte verkar som mycket, men en minuts minskning sparar cirka 2? liter vatten. Om du tar en grön dusch en dag kommer du att spara 17 1 /2 liter vatten i veckan. Tänk bara på hur mycket vatten, bränsle och pengar som du sparar i en livstid, men förkorta din dusch med en minut!
5.
Om du använder engångsrakhyvlar, använd dem och sedan få en återanvändbar elektriska en. Du kanske också är intresserad av att få ett blad vässare som förlänger livslängden på bladen. Detta kommer att hålla miljarder rakhyvlar borta från soptipparna och minska miljökostnaden för engångsrakhyvel produktionen.
6.
Shave innan du tar din dusch för att spara vatten. Använd bara en liten skål med vatten för att rengöra rakhyveln och du kommer att kunna skölja av när du får i duschen. Detta lilla steg är en stor sätt att minska längden på din bada rutin.

Hur rengör för en grön Dusch


1.
Att rengöra och mögel, Blanda några droppar tea tree olja och varmvatten i en sprayflaska. Låt lösningen sitta en stund och sedan skrubba bort.
2.
Att få av tvålrester och som en allmän grön dusch renare bort, späd en dl vinäger i två koppar varmt vatten i en sprayflaska. Spray i duschen och sedan antingen skrubba eller bara skölj av beroende på hur allvarlig smuts.
3.
För tuffare jobb, skär en citron på mitten och stänka med bakpulver. Använd kammen som en skrubber och skölj sedan.

Tips och varningar


 • Om du har köpt ett varumärke av balsam som du inte gillar använda det för rakning istället för att kasta bort det. Det fungerar bra som en rakgel och en fuktighetskräm.


 • Previous:nothing Next:hur man undviker att en syrlig senior

  Relaterade artiklar


 • hur man kan öka kalorier under tvillinggraviditet
 • hur man kan eliminera bakterier på din dagliga tandborste
 • hur man använder huskurer mot magen krämpor
 • hur man kan skydda anonymiteten i tolv-steg grupper
 • hur man kan hjälpa mitt barns övervikt
 • hur man gör en födelse plan
 • hur man skyddar ett barn från solen
 • hur trösta någon som har förlorat en förälder
 • hur man eliminerar stress
 • hur man kan förhindra håravfall
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com