hur man ansöker om den fria läkarprogrammet

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-22
Det blir allt svårare att få recept på grund av de stigande kostnaderna för hälso-och sjukvård. Om du befinner dig i denna virvel av att försöka välja mellan mediciner och matvaror, ge inte upp, det finns hjälp. Den heter Free medicin Program som har upprättats av frivilliga. The Free medicin Program kan ge dig den hjälp du behöver och den hjälp du förtjänar

Du behöver:. .
En förteckning över dina mediciner
Ansökningsblankett.
5 dollar per person medicinering (expeditionsavgift).

Hur man ansöker om Free medicin Program.


1.
Beställ en ansökan från Förenade projektets webbplats (se Resurser) eller genom att ringa 1 -800-921-0072.
Alla är berättigade att ansöka om gratis vård och fördelar genom FN-projektet.
2.
vet att många läkemedelstillverkarna sponsor vad som kallas Patient biståndsprogram. Dessa program är avsett för dem som inte har råd sina receptbelagda läkemedel få dem helt gratis. Detta omfattar personer som är oförsäkrade, eller vars arbetsgivare inte tillhandahåller sjukförsäkring och pensionärer som inte har receptbelagt läkemedel täckning under Medicare.
3.
på Free medicin Program, skar de igenom byråkratin genom att faktiskt hjälpa dig att ansöka om inskrivning i patient biståndsprogram. Detta kräver hjälp av din husläkare också.
4.
Fyll i och underteckna ett formulär Medicinering information som finns tillgänglig i FMP broschyrer eller genom att ladda ner formulär online. Du måste innehålla en förteckning över mediciner du tar som du vill ha hjälp för, särskilt de som kostar över $ 50. Det kostar $ 5 per medicin som du begär de forskning för dig.
5.
Så snart projektet medlemmar får din information, får de rätt till arbetet för att förbereda ett anpassat informationspaket som framtagits särskilt till dina individuella behov.
6.

Det paketet innehåller ett brev till din läkare så han kan intyga att din sjukdom som hjälper dig att komma in i programmet. Du hittar också några snabba, lätt att följa steg som skall tas av dig och din läkare som är nödvändiga för att fortsätta med ansökningsprocessen.
7.
Skicka den fullständiga ansökan till lämplig läkemedelstillverkarna och övervägas för godkännande.
8.
Den goda nyheten är att en gång godkänt, är ditt gratis receptbelagda läkemedel i allmänhet levereras till dig på bara två till tre veckor!

tips och varningar


 • Bara under 2004 fick 6,2 miljoner människor 18 miljoner recept till ett uppskattat värde av mer än $ 3,3 miljarder tack vare tillverkarens patient biståndsprogram. The Free medicin Program hjälper dig skar genom byråkratin för att ansöka om dessa program.


 • Previous:nothing Next:Hur man blir mer aktiv

  Relaterade artiklar


 • hur man genomför en session liv coaching
 • Hur identifiera anencefali
 • hur du hittar BlueCross online BlueShield försäkring
 • hur man ska bekämpa förlossningsdepression med vitaminer
 • hur man identifierar meningokock effekter vaccin sida
 • hur man rengör ett snitt eller en skrapa
 • Hur man känner igen Kawasakis sjukdom
 • hur man gör ett minne diagram
 • hur man ska hjälpa seniorer slå värmen
 • hur man använder emu olja
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com