hur man har en grön graviditet

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-06
Som en gravid mamma, du är den första miljö som ditt barn vet. Från det ögonblick du formulera de kemikalier i din kropp har en direkt inverkan på ditt barns hälsa och utveckling. En "grön graviditet" är förkortning för ett hälsosammare sätt att föda
1.
Sluta röka. Tobak är inte bara dåligt för dig, är det förödande att din fostret. Det ökar risken för cancer för både dig och ditt barn och är kopplat till lägre födelsevikt. Det ökar också risken för plötslig spädbarnsdöd, SIDS. Om din partner röker, be honom att göra så utanför och aldrig när du är i bilen.
2.
Begränsa källor till andra inomhus föroreningar som flyktiga organiska föreningar i färg, hushåll rengöringsmedel, bekämpningsmedel, hårspray och deodoranter. Överraskande, luftrenare är boven här. En nyligen genomförd undersökning i Storbritannien visade att daglig användning av luftrenare, inklusive doftljus, ökad spädbarnsdödlighet diarré med en tredjedel. Foster är ännu mer utsatta. Att sänka koncentrationen av inomhusluften förorenas, hålla levande områden med god ventilation.
3.
Don't strippa gammal blybaserad färg om du målar en plantskola. Ny färg kan vara lastad med flyktiga organiska föreningar. Det är bäst att använda naturliga färger från källor som The Old Fashioned Milk Paint Co och The Real Milk Paint Co
4.
Vet att aluminium kan vara giftiga för ditt barn. Laga inte i aluminium kokkärl eller använda deodoranter som innehåller aluminium, som passerar in i blodet och genom moderkakan.
5.
Har alla nödvändiga tandvård arbete före graviditeten. Om du har råd att göra det, undvika amalgam alla tillsammans.
6.
Undvik att äta någon rovfisk som tonfisk eller haj under graviditeten eftersom kvicksilver är ett främmande ämne som bygger upp längs näringskedjan .
7.
Tänk på att varje år 40. 000 barn föds med alkohol orsakade fosterskador enligt March of Dimes. Tunga eller måttlig alkoholkonsumtion är bevisat dålig, men experterna är oense om att ta en daglig dryck. Här är det bäst att vara på den säkra sidan, dricker sällan och lätt om alls under graviditeten och genom amning.
8.
Se till att du får rätt näringsämnen i en balanserad helhet livsmedel kost med vitamintillskott. Gå ekologiska med frukt och grönsaker. Äta kött och ägg från kyckling och djur som föds upp utan hormoner och antibiotika.
9.
Idag finns en oro gifter som läcker ut från plasten när mikrovågsugnen mat. Det är mycket klokare att använda glas eller keramik i mikrovågsugn rätter.
10.
Läkare rekommenderar att dricka mycket vatten när man är gravid. Även om de flesta kommunala vattentäkter är säkra, de är testade vid källan och inte på kranen. Detta är en bra tid att installera ett vattenfilter för att eliminera bly och andra giftiga metaller. Vattnet smakar bättre också.


Previous:nothing Next:hur man hanterar förälder som har Alzheimers

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av dammkvalster
 • Hur man väljer en specialist för ditt barn
 • Hur du tar triamterenew / HCTZ
 • hur korrekt trimma tånaglar
 • hur man ska behandla mardrömmar
 • Hur du tar ättika för hälsa
 • hur man ska behandla korioamnionit
 • hur man effektivt sträcka
 • hur du tar bort en tampong utan en sträng
 • hur man kan hantera torrhet i slidan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com