hur man kan bryta alla missbruk

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-18
Missbruk är så kallade eftersom de är svåra att bryta. När du är beroende av en åtgärd eller ett ämne, du har blivit vanliga och ibland fysiskt beroende av den. För att bryta eventuella missbruk, måste du vidta lämpliga åtgärder för att förbereda dig mentalt och fysiskt för försök till hands
1.
Välja att göra vad som är bäst för dig och ditt liv. Det första steget är alltid att erkänna att du måste förändras för att leva ett hälsosammare, lyckligare liv. Det är ett svårt val att göra, men det är det viktigaste första steget.
2.
Göra den personlig. Varje resa är olika, och när man försöker bryta någon missbruk, måste det vara en serie personliga val att göra för att gå från beroende av återvinnas. Gör din återhämtning personliga genom att hålla en dagbok om dina upp-och nedgångar eller hålla en kalender över dina steg att visa dina framsteg.
3.
Ta hjälp av en professionell. Speciellt när det handlar om fysiska beroenden, för att bryta den onda cirkeln måste du få hjälp att hitta roten till ditt problem. Rådgivare och mental hälsa har de rätta verktygen för att hjälpa dig hitta vad dina skäl är för svarvning något missbruk.
4.
Prata med din familj och vänner. När beroendet slår tenderar person beroende stänga sina nära och kära av sina liv. Break alla beroende av återknyta kontakten med dem du älskar att finna styrkan att vanan.
5.
Bort dig själv från frestelse. Om du är alkoholist eller shopaholic, måste du ge dig själv tid att återhämta genom att styra din fritid till platser som inte kan fresta dig till återfall. Avhålla sig från barer, shoppingcenter eller andra beroendeframkallande hänga outs för att bryta någon specifik beroende.
6.
Ändra din rutin. Stadigvarande missbruk är de som tar upp din fritid, och det är de som låter dig styra dina tankar från de saker som upprör dig. Välj att ta en promenad, motion eller umgås med kärleksfulla vänner att hjälpa dig att bryta någon beroende.
7.
Ge dig själv en peptalk när du känner behovet att återfall. Återvinning är aldrig lätt oavsett vad du är beroende av, och det finns tillfällen när du känner att du vill återgå till en gammal krycka. Prata dig ner genom att stärka de positiva åtgärder ni har vidtagit och lista fördelarna av att inte återvända till det beroendeframkallande ämnet eller aktiviteten.


Previous:nothing Next:hur man uppmuntrar ett barn att äta grönsaker

Relaterade artiklar


 • hur man kan skydda anonymiteten i tolv-steg grupper
 • hur man ska behandla svampinfektion i barnets
 • hur du hittar de anhöriga
 • hur man kan se en vestibulära störningar läkare
 • hur man identifierar tidig förlossning
 • hur man levererar en baby i baksätet på en taxi
 • Hur berätta om din buk uppsvälldhet är normal
 • hur man undviker felmedicinering
 • hur man undervisar en säker, effektiv aerobics
 • hur man ligga ner i sängen under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com