hur man kan lösa en mage naturligt

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-21
Oavsett hur hårt vi försöker äta bra och ta hand om oss själva, vi alla upplever problem med magen ibland. Medan det finns gott om OTC-läkemedel för magbesvär kan magbesvär ofta lösas med fysiska åtgärder har du förmodligen rätt i ditt kök. Här är några av de många sätt att lösa magen naturligt

Du behöver:. .
Fänkålste eller fänkålsfrön
Ingefära te, ginger ale eller syltad ingefära.
Pepparmintste.
rostat bröd eller ris.
papaya frukt, te eller saft.


1
Koka en kopp vatten och tillsätt en tesked fänkålsfrön att göra fänkål te. Det är en av de bästa sakerna du kan ta för din mage. Låt blandningen dra i cirka fem minuter och sedan stam bort frön och smutta långsamt. Du kan köpa påsar fänkål te i de flesta hälsokostbutiker, men det är lika lätt att göra din egen fänkål te från fänkålsfrön du förmodligen har i din krydda samlingen.
2.
Använd ingefära att lösa magen, lindra illamående och stimulera aptiten. Ingefära te är en lugnande och utsökt sätt att hjälpa lösa magen. Du kan köpa ingefära te i de flesta livsmedelsbutiker. Och gammal hederlig ginger ale finns ett botemedel populära bland barn. Syltad ingefära är också ett effektivt sätt att lindra en orolig mage, särskilt om du känner dig illamående. Du kan hitta syltad ingefära någon plats du köper sushi och många stormarknader börjar bära den.
3.
Pepparmint är en doftande och välsmakande sätt att lösa din mage. En varm kopp pepparmintste, tillgänglig från nästan alla snabbköp kommer att slappna av matsmältningssystemet och lindra magbesvär.
4.
Glöm inte bort den gamla lösningar av brända toast och vanligt ris. Den träkol i Burnt toast hjälper till att absorbera gas för att lindra smärta och tryck, och den milda, lättsmälta kolhydrater i både toast och ris kommer att hjälpa din mage att känna sig mer fast.
5.
Överväg papaya. Den innehåller enzymer som hjälper smälta maten. Några skivor papaya kan få din matsmältning att gå och hjälpa din mage att känna sig mer fast. Du kan också smutta lite papaya juice eller te för samma effekt.
6.
lättnader. Så många mag besvär är antingen orsakas eller förvärras av stress. Försök att sitta tyst och andas djupt och helt, eller lyssna på lite lugn musik. Ta en stund att gosa med en person eller ett djur man älskar om de är i närheten. Eller titta på en fågel eller ekorre från ditt fönster. Ibland kan en lugnande paus är tillräckligt för att hjälpa magen att må bättre.

Tips och varningar


 • Även naturläkemedel är säkra för nästan alla, finns det några personer som tolererar inte ingefära eller pepparmint mycket väl. Om ingefära eller pepparmint störa din mage, inte använder dem som en utväg.


 • Previous:nothing Next:hur man avgör när feber är för hög?

  Relaterade artiklar


 • hur man dödar kvalster naturligt
 • hur man överlever semester med diabetes
 • hur man ska behandla roseola
 • hur man kan hantera komplikationer alkoholförgiftning
 • hur man koppla av med djup vävnad massage
 • hur man hittar en Anonyma Alkoholister möte var du än är!
 • hur man väljer vitaminer för barn
 • hur man handskas med en kär vän som hasfibromyalgia
 • hur övergång från apotek cheapies att glasögon
 • hur man kan hjälpa ett barn med sömnsvårigheter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com