hur man kan undvika och minska rynkor bildas

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-16
Vår västerländska kultur lägger så stor vikt på fysisk skönhet resulterar i den exploderande industrin i kosmetisk kirurgi och andra åldersrelaterade trotsar industrier och läkemedelsföretag som tjänar miljarder i vår strävan att fördröja uppkomsten av det oundvikliga . . . åldrande och rynkor! . Förutom att gå till det extrema och genomgår riskfyllda kirurgiska ingrepp under kniven för en kirurg att det finns andra alternativ som vi kan också välja att försöka fördröja eller minska uppkomsten av rynkor

Du behöver:
moisturizers.
hatt.
solglasögon.
ansikte tonic.
alpha hydroxy syra.
Vatten.
omega 3.
C-vitamin kräm.


1.
Utforma goda dagliga vanor med att ta hand om huden med en rengöring rutin är en bra start plats för att minska uppkomsten av rynkor. Använd en mild, ekologisk eller naturläkemedel baserat tvål (de flesta kemiska-tvålar är oftast mycket hårda i ansiktet och har en tendens att ta bort alla naturliga yta oljor på huden vilket leder den till att bli väldigt torr och öka risken för bildning av rynkor). Det är också goda råd för att undvika att använda kokande vatten för att tvätta ansiktet i stället använda varmt vatten och en mjuk bomullsduk för att klappa huden torr. Gnid ansiktet huden för hårt eller grovt eftersom detta kommer att orsaka hudskador eller öka sannolikheten att bilda trasiga "röda vener" (ytlig cappillaries att leverera blod till ytan av huden).
2.

Försök att vara medveten om ansiktet grimaserar eller rynkad panna eftersom dessa gester kommer att öka bildningen av rynkor om det görs hela tiden och upprepade gånger. Under åren har linjerna kommer gradvis att bli djupare och mer framträdande. Så var medveten om dina gester men inte blivit så besatt av det att du är rädd att le eller skratta!
3.
Solen är känt för att öka bildningen av rynkor förtid. Ju mer du utsätter huden för UV-ljuset från solen ju mer du placera dig själv i riskzonen för tidigt åldrande. Det viktiga att komma ihåg är att alltid bära skydd från skadliga strålar. Använd solskyddskräm eller bära skyddskläder för att minska hudexponering, dvs, hattar sol eller solglasögon.
4.
Använder mycket hudkräm för att hålla huden återfuktad och spänstig. Rynkor är mer benägna att bilda om huden är uttorkad och torr. Fyll i huden efter att du tvättar ansiktet eller om du är ute i den torra fuktiga miljön. Använd krämer som har tillsatta vitaminer och näringsämnen, SPF i dem.
5.
Drick mycket vatten varje dag. Det rekommenderas att dricka cirka 6-8 glas vatten varje dag för att hålla kroppen och huden hydrerad.
6.
Sluta röka. Förutom innehåller cancerframkallande ämnen som du andas in i din kropp cigarettrökning är definitivt nummer ett dålig vana som vi kan stoppa för att förhindra för tidigt åldrande av huden. Rökning minskar mängden syre som är tillgänglig för cirkulationen och att huden i ansiktet som sedan gör att huden skrynklas. Dessutom är repetitiva ansiktsrörelser från att röka på läpparna och ökar mun raderna int hatt område.
7.
Använd en ansikts ångbåt eller ansikte tonic regelbundet för att hjälpa träsk de döda cellerna på ytan av huden och för att öka blodcirkulationen till epidermis hudlagren. Detta kommer att bidra till att upprätthålla ungdomlighet och ge dig en "glow" i ansiktet samt minska rynkor linjer.

tips och varningar


 • Prova växtbaserade ansiktsmasker gång i veckan. Dessa är lätt tillgängliga i de flesta apotek.
 • Du kan göra dina egna ansiktsmasker med frukt, grönsaker. Till exempel, papaya, avokado är bra att använda som ansiktsmasker och mycket näringsrik för kroppen.
 • Denna artikel är skriven för utbildade och är inte en ersättning eller ersättning för att söka läkarvård form din läkare eller professionella vårdgivare


 • Previous:nothing Next:hur man bygger goda relationer med svärföräldrar

  Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla cystit, eller en nedre urinvägsinfektion
 • hur man kan eliminera bakterier på din dagliga tandborste
 • hur ålder friskare
 • hur man gör en kick räkna
 • hur man frigöra endorfiner
 • Hur berätta om du har börjat puberteten
 • hur man handskas med kvinnligt håravfall
 • hur platsen synproblem hos barn
 • hur man avvänja dig från koffein
 • hur man hanterar tidig pubertet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com