hur man ringer efter ambulans

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-18
Lyckligtvis har vi inte att kalla en en ambulans så ofta. Men för att en situation som plötsligt kan hända, måste vi vara förberedda och vet hur man ringer ambulans. Använd följande förslag för att förbereda dig i att veta hur man ringer en ambulans i en nödsituation
1.
Plocka upp telefonen och ringa 911 för ambulans om du är hemma och en medicinsk nödsituation kommer upp. Din make /maka kan slå huvudet i ett fall, hade någon en hjärtinfarkt eller om du vittne bil slår ett barn utanför fönstret. Dessa är alla skäl att tillkalla ambulans genom att ringa 911. Beskriv till operatören i medicinsk nödsituation. Bo på telefonen med 911 operatören att beskriva medicinska skador.
2.
Använd din mobiltelefon för att ringa 911 om du ser en nödsituation på vägen eller om du är hemma när det akuta läget krävs en ambulans sker. I händelse av att du är gravid, ring 9-1-1 en ambulans om du går in arbetskraft. Har din läkare nödnummer i din mobiltelefon, så har du möjlighet att ringa doktorn och de kommer att skicka en ambulans, eller om du svimmar, kommer numret i dina kontakter mobiltelefon.
3 .
Ta reda på telefonnummer och kontaktuppgifter för ambulanssjukvården nödsituationer om du bor i ett område som inte har 911 tjänster. Du kanske måste ringa polisen, brandkåren eller det lokala sjukhuset för en medicinsk nödsituation som kräver ambulans. Ta reda på telefonnummer i förväg så har du det när du behöver det mest.
4.
Lär dina barn hur man ringa 911 för ambulans eller post numret för en ambulans bredvid telefonen i en väl synlig plats, så att ett barn, en make eller någon annan kan ring en ambulans när det behövs.
5.
Post den nödtelefoner att kontakta en ambulans eller akut medicinsk personal direkt om du har en familjemedlem med en allvarlig eller dödlig sjukdom och du vet att du kommer att vara i behov av en ambulans snart. Det kan finnas vissa riktlinjer som du måste använda i detta fall på grund av försäkring eller andra medicinska skäl.
6.
Fråga vad nödnummer är om du bor på ett hotell och ambulans och nödnummer är inte noterade på rummet telefonen.
7.
Vidta försiktighetsåtgärder när du besöker ett främmande land, eftersom deras nöd-och ambulans-systemet kommer att variera från dem i USA. Fråga din resebyrå eller ett hotell chef om vad telefonnummer är och vad de förfaranden för att ringa en ambulans i en medicinsk nödsituation.

Tips och varningar


 • Ring inte 911 eller en ambulans om det inte är en faktisk medicinsk nödsituation.


 • Previous:nothing Next:hur man hanterar en period

  Relaterade artiklar


 • hur man väljer mellan en barnmorska och en förlossningsläkare
 • hur man hanterar kvinnans fertilitet med örter
 • hur ska childfree
 • hur man gör en mini första förbandslåda
 • hur man får en extra 30 minuters sömn
 • hur berätta för andra du är i AA
 • hur man sluta bita på naglarna
 • hur platsen vattkoppor effekter vaccin sida
 • hur man handskas med döden av en älskad
 • hur du köper alla naturliga baby kroppen produkter online
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com