hur man ser ung och frisk i alla åldrar

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-19
Många av oss fruktar att bli äldre, eftersom vi inte vill se oattraktiv eller oönskade. Allt äldre behöver inte betyda en förlust av attraktivitet. Om du tar väl hand om dig själv och ge visdom, glädje och kärlek lysa igenom, kommer du att ta på ett tidlöst vackra och nåd som människor kommer att tolka som att titta yngre än dina år
1.
Ta väl hand om din hud. När vi blir äldre, blir vår hud torrare, vilket gör linjer och andra ofullkomligheter mer märkbar. Effekterna av solen bara göra saken värre. Det är viktigt att använda en fuktkräm med solskydd varje dag. Så fort du använder fuktkräm, kommer det att släta ut ojämnheter, vilket gör att huden ser dewier och jämnare. Solskyddsmedel att förebygga framtida skador. Om du börjar att skydda huden från solen när du är yngre, i 10 till 20 år kommer du att bli förvånad över hur mycket bättre din hud ser än de allra flesta i din åldersgrupp.
2.

Var noga med att äta mycket frukt och grönsaker varje dag, förutom att hela korn och nötter. Försök att inte gå alltför tung på animaliskt protein och undvika socker, koffein, bearbetade vitt mjöl, transfetter och kemiska tillsatser. Ju mindre bearbetade livsmedel du äter, desto bättre kommer du att utseende och känsla.
3.
Drick mycket vatten och få tillräckligt med sömn. Dricka 6 till 8 glas vatten per dag kommer att hålla dig frisk och förbättra utseendet på din hud. Komma 7 till 9 timmars sömn varje natt kommer att hjälpa dig att se och känna sig fräsch och energisk.
4.
Motion ger en magisk effekt på utseende. Förutom att hjälpa till med viktkontroll, hjärt-och kärlhälsa, och toning musklerna på ett attraktivt sätt, förbättrar motion humör och hjälper till att hålla hormoner på ungdomlig nivå. Om du letar efter en ungdomens källa, är motion förmodligen en av de närmaste saker.

Det finns så många sätt att utöva det är lätt att hitta ett du är nöjd med. Kanske du skulle få dansa, aerobics, yoga, kampsport, simning eller en lagsport. Motion behöver inte vara ansträngande att vara effektiva. Walking är en mild och säkert sätt att komma i form.
5.
Hålla sig uppdaterad inom mode bidrar till att skapa ett ungdomligt utseende. Detta betyder inte att behöva springa ut och köpa trendiga eller flashiga kläder som inte är smickrande för din kropp typ eller ålder. Vad det betyder är att hålla ett öga på snittet, färger, necklines och hemlines av kläder, vilket förändringar i stil med några års mellanrum. Du kan sedan lägga till fall, smickrande objekt till din garderob som är aktuell. Glöm inte mode från halsen upp. Ett modernt frisyr och glasögonbågar kommer att ta år av ditt utseende. Om du färg håret eller sminka sig, kommer varma färger få dig att se yngre än coola färger. En mer naturlig look är alltid mer ungdomlig än något för stark.
6.
Håll lärande och vistelse intresserad av livet. När du har ett brinnande intresse för saker, gör det dig mer intressant för andra, och som faktiskt gör dig vara mer attraktiv och ungdomlig. Entusiasm är en mycket karismatisk drag!
7.
Vårda relationerna med dem du bryr dig om. När du gör en kärleksfull förbindelse med familjemedlemmar, vänner och din gemenskap, glädje du upplever kommer att förbättra ditt immunförsvar och bidra till att göra dig blossande frisk och attraktiv på alla sätt. Försök att hitta möjligheter till överraskning vänliga handlingar. Du kommer att hitta dig själv leende mycket mer. Och ett leende är definitivt mer ungdomlig och attraktiv än en bister uppsyn!

Tips och varningar


 • När du gör ändringar i din kost eller början ett träningsprogram, det är en god idé att rådgöra med din läkare.


 • Previous:nothing Next:hur man ringer efter ambulans

  Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av mjölk blister
 • hur man ska gå 10.000 steg varje dag
 • hur man använder huskurer mot magen krämpor
 • hur man ska behandla ett utomkvedshavandeskap
 • hur man hittar kirurgi för viktminskning resurser
 • hur man talar med en läkare om toxisk chock syndrom
 • Hur identifiera Osgood-Schlatter sjukdom
 • Hur man vet om du är allergisk mot en OTC ögondroppar eller receptfria ögondroppar medicinering.
 • hur man ska behandla ett barns hud knän
 • hur man hittar en onkologisk läger för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com