hur man undervisar en säker, effektiv aerobics

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-02
Aerobics har alltid varit ett roligt, populärt sätt att hålla dig i form. Men vissa flyttar, om det görs på fel sätt, kan leda till skador. De flesta instruktörer inte bara dit upp och börja undervisa. Det är ett format och vissa förfaranden som måste på plats

Du behöver:
Stödjande Skor
. Motiverande musik.
Värm upp övningar.
Aerobic avsnitt.
Mage.
Svalna.
Puls Intag /puls diagram.


1.
Första steget för att undervisa en säker, effektiv aerobics klass är att se till att alla i klassen, inklusive dig själv, har på sig stödjande skor. Man ska aldrig ta en klass utan att göra det. Det finns många fantastiska märken där ute och som instruktör ska du föregå med gott exempel.
2.
Nästa steg är att välja mycket motiverande musik. Musiken ska låta bra, och inspirera människor att flytta. Det bör också vara ett lämpligt slag per minut för varje del av klassen. Till exempel kommer det slag per minut för den aeroba delen vara snabbare än i buken och svalna sektioner. Som instruktör kan du köpa CD som är förinspelade, och beats finns på plats för dig enligt det format som du undervisar.
3.
tredje, och mycket viktigt, alltid börja med en 5-8 minuters uppvärmning. Detta bör omfatta sträckor, men inte studsar. Bouncing kan orsaka onödiga påfrestningar på senor och ligament och motverka syftet. Vad du vill göra är att vara noga med att värma upp musklerna du kommer att använda under klassen i förväg.
4.
Nästa gång dina elever är uppvärmda, då kan du börja den aeroba segmentet. Vid denna punkt kommer du vill få dina elevers puls upp och ökar. Detta är när de får börja flämta, så det är viktigt att cirkulera i rummet för att kontrollera och se till att alla är okej. Var noga med att råda studenter som inte kan göra någon höjdhopp, för att fortsätta den aeroba delen med låg påverkan drag. Så länge deras puls är där den ska vara, och de rör sig på rätt sätt, kommer de att få en bra och säker träning. Den aeroba segmentet bör vara ca 20-25 minuter.
5.
Som ett femte steg, bör du ge tid att ta en pulsräkning. Eleverna ska arbeta på deras mål hjärtfrekvens mål, inte deras maxpuls, för att de skall uppträda på deras aeroba kapacitet. Pulsen bör tas i 6 sekunder genom att placera pek-och långfinger på halspulsådern av nacken. Tryck försiktigt. Med hjälp av diagram, studerande lägga till en nolla för hur många de räknade och kontrollera diagrammet för att se att de arbetar i sitt sortiment.
6.
Efter en 5 minuters svalna, se studenter puls komma ner till normala innan föra dem till golvet för att göra Mage. Låt dem gå runt, få vatten, och stretch. Mage bör bestå av övre ab arbete, sneda arbete och lägre ab arbete.
7.
Slutligen svalna kommer sist. Det är vid denna tid som du kommer att ha långsamt, avslappnande musik som kommer att lugna dina elever och ge dem möjlighet att sträcka ut musklerna som används under klassen. Sträcker bör vara långsamma och sista ca 1 minuten efter varje sträcka. Då har eleverna sakta stiga upp till stående och höja och sänka armarna medan inandning och utandning djupt.

Tips och varningar


 • Var noga med studenter dricker vatten före, under och efter klassen.
 • Verbalt Fråga eleverna hur de gör så att de kan svara dig när du cirkulera under klassen. Speciellt den aeroba delen. På så sätt kan du kontrollera och höra om de andas ordentligt, eller om de verkligen har en svår tid även sett.
 • Låt eleverna använda handdukar eller mattor under buken arbetet med att skydda sina tillbaka från skada.
 • cirkulera alltid rummet och kontrollera elever för rätt format och positionering för att förhindra skador.
 • Aldrig har eleverna ta en klass i barfota eller strumpor.


 • Previous:nothing Next:hur du kom ihåg att ta bort ditt barn från bilen

  Relaterade artiklar


 • hur pop en finne
 • hur man kan stärka handlederna
 • Hur man använder en menskopp
 • hur du skyddar dig i solen
 • hur man gör en fjäril bandage
 • hur man använder ett lavemang att rehydrera en vuxen
 • hur du tala med din tonårige son om sex
 • hur man identifierar rotavirus effekter vaccin sida
 • hur man skapar en fristad sova
 • hur man talar med en pojke om puberteten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com