hur man vet när du behöver ett kosttillskott

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-02
. Oavsett om du behöver ta ett kosttillskott beror på olika faktorer såsom din kost, din livsstil, och naturligtvis några saker som du inte kan kontrollera
1.
Här är några skäl som du kanske vill överväga att vara ett skäl att ta kosttillskott ~

1. Din kost ~ Du inte äter en välbalanserad kost. Även om du förbrukar en liten mängd mat per dag under 1200 kalorier då du kan behöva ta tillskott. Det begränsar den mängd näring som kroppen förbrukar och behov. Så därför din kropp behöver tillskott för att få den näring det behöver för att fungera optimalt.
2.
2. Post klimakteriet ~ kvinnor förlust östrogen efter klimakteriet och som leder till benförlust. För att hålla dina ben starka en kvinna efter menopaus rekommenderas att ta ett tillägg. Kalcium och vitamin D är väsentliga för kvinnor i klimakteriet!
3.
3. Du röker eller dricker ~ Vi vet alla att det inte är bra för oss, men många av oss gör det ändå. Även kosttillskott inte kommer att motverka effekterna att alkohol och rökning kommer att göra med din kropp, kan det hjälpa dig.
4.
4. Du är gravid eller försöker bli gravid ~ Självklart ska du kontakta din läkare, men de alltid ordinera en gravida kvinnor med prenatala vitaminer. Under denna tid din kropp absorberar all näring den kan för ditt barn, så du behöver ta vitaminer för din hälsa.
5.
5. Du har hälsofrågor ~ Det finns flera hälsoproblem som kan din läkare föreslå att du tar någon form av tillägg. Gå till din läkare och fråga dem vad de föreslår är viktigt att se till att du tar rätt vitaminer din kropp behöver på grund av några hälsofrågor.
6.
6. Din ålder ~ Ju äldre man blir, desto mer måste du se till att du får rätt näring din kropp behöver. Många människor inte får tillräckligt med kalcium deras ben och tänder behöver. Det finns också andra faktorer som du ålder kommer att spela på vart eller inte du ska ta vitaminer. Fråga din läkare vad de föreslår som kosttillskott för dig.
7.
7. Om din vegetarian ~ Vegetarianer ofta inte får tillräckliga mängder av järn, kalcium och andra vitaminer i sin kost. Se till att din kropp är emot allt den behöver när du är vegetarian är viktigt och som är vägen du ska ta vitaminer.
8.
8. Bara för försäkran ~ Om du inte är säker på att du konsumerar allt som din kropp då behöver ta ett kosttillskott kan lätta ditt sinne.
9.
Om du äter en väl balanserad kost och motionerar regelbundet så du kanske inte behöver ta ett tillägg. Det är alltid bäst att prata med din läkare innan du påbörjar någon diet eller kosttillskott.

Tips och varningar


 • Rådgör med din läkare innan du börjar kosttillskott
 • Om du är osäker alltid tala med din läkare först!


 • Previous:nothing Next:hur man undervisar en säker, effektiv aerobics





  Relaterade artiklar


 • hur man kan öka maskulinitet
 • hur man får en äggledaroperation återföring
 • hur man rakar
 • hur man skyddar syn som du ålder
 • hur man bada en circumsized baby
 • hur man beter sig i mötet med en kompis nyfödda
 • Hur man väljer en kirurg för labiaplasty
 • hur man ska behandla barns solbränna
 • hur man hittar rätt gynekolog
 • hur man hanterar klimakteriet




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com