hur tillhandahålla säkra sovrum för ett barn

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-27
Innan ditt barn föds är den bästa tiden att förbereda ett säkert sova miljö för de första månaderna av hennes liv. När du tar din nyfödda hem från sjukhuset, som har en säker plats för henne att sova kommer att skydda henne och hjälpa dig att slappna av. Läs vidare för att lära sig att tillhandahålla säkra sovrum för ett barn
1.
Ger en mjuk men fast underlag för ditt nyfödda att sova. En ny spjälsäng madrass är bra men en begagnad som fortfarande ger stöd är bra. Ytor som är för mjuka kan begränsa ett barns andning om de vänder sig över på magen. Undvik vattensängar och luftmadrasser.
2.
Placera din nya bebis på ryggen för att sova. Barnläkare föreslå denna position som det säkraste för spädbarn att säkerställa en tydlig luftpassage. Men när barnet är stort nog att svänga in på hennes mage själv, det är nog OK att låta henne sova så.
3.
Ta bort alla kuddar, uppstoppade djur och overstuffed täcken från ditt barns spjälsäng eller KORGVAGGA under sömn tid. Även ett litet barn kan vinka sina armar och ben runt och dra mjuka föremål över sitt ansikte, begränsa deras andning.
4.
Hålla en jämn temperatur i barnets rum. Hon borde vara tillräckligt varmt att överskott filtar inte behövs, men inte så varm att hon svettas. Det är bättre att sätta henne i en varm fot sovvagn i stället för att lägga filtar till hennes spjälsäng.
5.
sluta röka, åtminstone runt ditt barn. Att utsättas för passiv rökning ökar ditt barns chanser att SIDS (plötslig spädbarnsdöd).
6.
Kontrollera barnets spjälsäng att se till att hon inte kan vicka mellan madrassen och barer. Madrassen bör ligger an mot sidorna av spjälsängen. Dessutom bör barerna på spjälsängen vara tillräckligt nära med varandra att din barnets kropp inte kan slinka igenom rymden.
7.
Amma ditt barn under de första sex månaderna, om möjligt, Om du inte kan, undvika att lägga henne i spjälsängen med en flaska stöttas i hennes mun för att hålla sin säker från kvävning.


Previous:nothing Next:hur du plattar din förlossning mage

Relaterade artiklar


 • hur man mäter kroppsfett för män
 • hur att hålla sig frisk under influensasäsongen
 • hur de kan skydda barn från farliga produkter
 • hur man genomför en session liv coaching
 • hur man ska gå på college under graviditeten
 • hur man gör babyservetter
 • hur man frigöra endorfiner
 • hur man hjälper barn med kronisk sjukdom hantera täta skott
 • hur man gör en bärbar kit familj hygien
 • hur du hittar BlueCross online BlueShield försäkring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com