Hur får man en god natts sömn

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-28
Jag hatar vridande i sängen. Jag hatar att vara vaken och faller en sömn 2 eller 3 timmar innan jag måste gå upp med arbete.

Här artikeln innehåller tips som hjälper mig att få en god natts sömn. Jag tror att de kommer hjälpa dig också
1.
Försök att lösa eventuella problem som stör dig innan du somnar. Om du har en oenighet med din make, signifikanta andra, rumskompis, vän, etc. , Prata om det och komma fram till en förståelse innan du somnar.


Vad stör det dig, om du kan lösa det innan du somnar, att frågan inte kommer att bry dig och du kommer att bli mer framgångsrika i att få en god natts sömn.
2.
Gör inte någon verksamhet som du vet kommer att hålla dig på natten. Till exempel vet jag att jag inte kan skriva eller göra något arbete på datorn innan sängdags. Dessa aktiviteter sätter mig i aktivt läge och jag behöver minst 1 eller 2 timmar för att koppla av innan jag kan somna.


dagbok för en vecka eller två. Skriv ner vad du gjorde före du somnade. På morgonen skriva ner om du sovit gott eller inte. Detta kommer att hjälpa dig att lära dig om en verksamhet eller typ av verksamhet hindrar dig från att sova.
3.
Denna skål med chili, bit pizza, chips etc. kan smaka bra när du "åter tittar på TV, men halsbränna och andra" påminnelser mat "som hemsöker dig i natt kommer att hålla dig vaken.
4.
jag lyssna på musik för att få sova. Jag tycker att inspelningar av Dr Jeffrey Thompson som använder deltavågor, utformade för att hjälpa dig att sova (www. the relaxationcompany. com) sätta mig in i en djup sömn. De ger också mig rik och levande drömmar. Jag har lyssnat på annan musik, men för mig, dessa inspelningar fungerar bäst.

Självklart kan detta inte fungerar för alla. Dessutom är jag sponsrar inte detta företag. Dessa inspelning råkar bara fungera bra för mig. Du kanske vill lyssna på andra typer av musik, titta på TV, läsa en bok, etc. Det viktiga är att göra något som avslappnad du och däck dig så att du sover.


Previous:nothing Next:Hur man vet om du är gravid

Relaterade artiklar


 • hur man får hälsa nyheter
 • hur man ska behandla normala hydrocefalus
 • hur man skall avgöra din blodgrupp
 • hur man köper en mul spa
 • hur du ger dig själv time-out
 • hur man ökar graviditet näring
 • hur man hanterar hysterektomi biverkningar
 • hur man får en extra 30 minuters sömn
 • Hur man känner igen Separationsångest hos barn
 • hur det ska skydda pro-choice övertygelser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com