hur bli gravid

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-26
Tänka ett barn kan vara ett mycket svårt och frustrerande för vissa. För andra kan det vara mycket enkelt och även mycket oväntad. Här är några tips för att få saker och ting

Du behöver:. .
En man
Lite privatliv.
fertilitet.


1.
Släpp din födelsekontroll!
jag "tur" . . . jag precis bytt preventivmedel och 12 veckor senare hittades veta att jag var gravid. Jag var inte ens sätta någon möda på det. Jag har antingen ett ägg med superkrafter, eller min man har super sperma . . . för vissa men det är inte så lätt. Vet att efter att du fått från din preventivmedel kan det vara svårare att bli gravid direkt. Så du måste ha tålamod. Varje kvinnas kropp anpassar sig annorlunda.
2.
Börja ta prenatal vitamins. This hjälper öka dina chanser att bli gravid. Folsyra (vitamin B-9) spelar en väsentlig roll i ett barns utveckling. Med en prenatal vitamin eller folsyra som inleds minst en månad före befruktningen genom den första trimestern av graviditeten kan minska risken för spina bifida-och andra neuralrörsdefekter med upp till 70 procent. enligt mayoclinic. com
SLUTA RÖKA! Rökning minskar chansen för befruktning.
3.
Först måste du börja få alla på stress i ditt liv. Är stressad gör det mycket svårt att föreställa sig. Förlorar ångest. Att vara orolig och bara väntar på att det ska hända orsakar stress. Så bara koppla av och och låt det komma naturligt.
Ladies . . . du måste också ägglossning. Detta är avgörande! En kvinnas fertila period varar sex dagar: De fem dagarna fram till och med dagen för, ägglossning-tiden i månaden, ungefär halvvägs mellan menstruationscykeln, när ett ägg frigörs från en av dina äggstockar, enligt nationalräkenskaperna Institutet för miljömedicin hälsovetenskap. Det finns sätt att kontrollera din ägglossning genom att leta efter förändringar i din livmoderhalssekretet. När du är i främsta ägglossning är det likheten av en äggvita. Älska precis innan den tid du tror att du kan vara ägglossning, så det är en avslappnad ansträngning och tar bort trycket och ångesten.
4.
Behöver du att älska varje dag? Nej Älska varannan dag istället. Försöker för hårt kommer att betona du och din partner ut. Det kommer också göra dig inte njuta av det på much. Your partnerns spermier koncentrationen kommer att minska något, varje gång du har sex också.
När du äntligen saknas en period eller två, ta ett graviditetstest. Om det är positivt då schemalägga en tid till läkare för blod arbete bara för att bekräfta det!
5.
Med täta oskyddat sex bör friska par bli med barn i ungefär ett år. Om det verkar vara ett problem du kanske vill ta en tur till han läkare för att se om något är upp. LYCKA TILL.


Previous:nothing Next:hur man ska äta i Disney World restauranger med mat allergier

Relaterade artiklar


 • hur man använder huskurer mot magen krämpor
 • hur man kan minska barnets rädsla medicinsk
 • hur man levererar en uppriktig sätesbjudning
 • hur man får över rädsla för nålar
 • hur man rengör upp kroppsliga vätska spill
 • Hur identifiera hypernatremi
 • hur du plattar magen utan att göra crunches
 • hur man förlorar harm som kan leda till återfall
 • hur man undviker sociala alkoholism
 • hur platsen tecken för användning av LSD
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com