hur det ska skydda pro-life åsikter

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-19
Försvarar din pro-life åsikter effektivt innebär att du måste tydligt ange skälen för din monter. Om du kan ge bevis för att stödja dina argument och har stark förmåga att tala, kan du vinna andra över till din sida. Undvik konfrontation diskurs. Du är där för att övertyga, inte stöta bort
1
känna empati med din publik. . . När vi talar alla med pro-choice övertygelse, visa din förståelse av ämnet och uttrycka sympati, om inte godkännande för sin tro. Bly med empati, inte kritik. Attackerande pro-choice tro bara sätter lyssnaren på defensiven, och du vill att de ska höra vad ni har att säga.
2.
Läs om varför de pro-choice anhängare tror som de gör , och vara redo att motbevisa dem. Till exempel personer som är för abort tror ofta att det är kvinnans rätt att avbryta en graviditet eftersom det är hennes kropp. Förklara det som en pro-life förespråkare, tror du att det mänskliga livet börjar vid befruktningen och är inte disponibel. Ofödda barn är bosatta i livmodern under utveckling, men de är fortfarande människor med rätt till liv. Var redo, men för personen att vederlägga att med buntar av obestridda vetenskapliga bevis som visar det verkliga livet börjar inte förrän efter den nittonde graviditetsveckan. Fokus på objektiva skäl att visa varför abort är fel. Subjektiva skäl, till exempel din religiösa övertygelse, kommer inte att övertyga en icke-religiös, pro-choice förespråkar att byta positioner.
3.
Påpeka hål i pro-choice argument. Förklara att vara för abort förutsätter att det ofödda barnet inte har något värde eftersom det inte kan andas och överleva på egen hand. Jämför detta med många människor i bara USA som fortfarande lever i ett vegetativt tillstånd efter en sjukdom eller fruktansvärd olycka. Visa att ingen kan peka på när värdet av mänskligt liv börjar och slutar. Värdet av mänskligt liv är konstant och oföränderlig och precis som det är olagligt att avliva människor som inte kan överleva på egen hand, bör det också vara olagligt att döda människor när de utvecklas i livmodern. Var beredd på att svara när pro-choice förespråkare påpekar att i många stater, människor kan välja att avvisa livsuppehållande om de inte kan fungera på egen hand.
4.
Införa statistik och vetenskapliga bevis för att fostret är levande varelser och förtjänar ett liv utanför livmodern. Fokusera på vetenskapliga fakta och inte bara din åsikt ger trovärdighet till ditt fall. Visa din publik du har gjort din forskning. Gräv genom domstolsutslag där människor åtalades för att ha dödat både en mor och hennes ofödda barn. Nuvarande artiklarna beskriver de skador som abort kan göra för att det psykiska välbefinnandet hos modern. Du behöver denna typ av konkreta bevis och exempel för att försvara din pro-life övertygelser. Var beredd på det pro-choice förespråkar att presentera vetenskapliga bevis som vederlägger din och rättsfall som stöder kvinnans rätt att välja.

Tips och varningar


 • Undvik namn -ringer, skriker eller förbannelse när du försvarar din pro-life övertygelser. Detta verkar som ett angrepp och kan inte väcka en intelligent debatt. Om du vill bli tagen på allvar, försvara din tro på ett respektfullt och intelligent sätt.


 • Previous:nothing Next:hur det ska skydda pro-choice övertygelser

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar ledande hälso-och sjukvårdstjänster
 • Så lägger du ett barn för antagande
 • hur man gör en läkare besök räknas
 • hur har färre ledande stunder
 • hur kan man få testosteron nivåer
 • hur man kan förebygga liggsår på en hjälplös patient eller närstående.
 • hur man kan bota svamp nagel
 • hur man kan undvika alkoholism när det går i släkten
 • hur man ska leva för idag
 • hur man förbereder för ett barns tonsillektomi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com