hur du kan hjälpa ditt barn gå ner i vikt

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-09
Vi vet alla hur svårt det är att få våra barn att äta rätt och motionera. Inte alla barn är den perfekta barn som lyssnar så noga på vad du säger och svarar ja mor. Efter samråd med läkare och kuratorer och att vara en tränare själv, kan jag säga, finns det några saker du kan göra

Du behöver:. .
Mat
musik.
tålamod.
viljestyrka.
billiga sportutrustning.


1.
Första saker först våra barn älskar Kool-Aid, läsk och all söt dryck de kan få tag på. De flesta skolor försäljning dem vid lunchtid. Visste du massor av juice är inte bra för våra barn också. Den innehåller nästan lika mycket socker. De behöver vatten, få dem att dricka det är en annan sak alla tillsammans. Vissa smaksatt vatten har dock Nutrasweet och andra saker dåligt för dem. Men om vi ser det finns smaksatt vatten ute 100% naturliga. Tyvärr kan de vara dyra. Vissa kan ha råd med det och andra inte. Men vi vet alla att vi gör vad vi kan för våra barn. Så du kan köpa vattenflaskor, filtrera vattnet (eller inte ditt val) och använder aromämnen för att lägga till den. Vissa butiker har sirap att smaksätta med. Du kan också prova pressning verklig frukt och lägga ett plask i vattnet, använd din fantasi.
2.
Som för mellanmål kan du ta bananer och doppa dem i yoghurt och tillsätt strössel om du vill. Eller ta en banan och skär den i hälften och från toppen till botten och sprida jordnötssmör på insidan och sätta ihop igen. Du kan också prova myror på en stock, för dem som inte vet vad det är jag ska förklara. selleri med jordnötssmör sprida sig i lund och russin lägga ovanpå. Kom bara ihåg att få ett barn att äta något är att dölja hur frisk den är, ha. Klä upp det och få det att se gott. Har du inte godis framme att ditt barn kommer att frestas att i stället alltid ha nyttiga snacks förberett.
3.
Det finns en massa barn och vuxna som äter ur tristess. Min dotter är en också. Försök att göra saker tillsammans, spelkort, dans (lära cha cha slide, cupid shuffle, eller elektrisk slide eller visa dem gamla danser och få dem att lära dig nya), baseball, basket, våra favoriter: fotboll och landhockey. Får ditt blod pumpa samt deras och håller sina tänka på mat. För sent på kvällen snacker, är att när du spelar kort, spel och scrapbooking är praktiskt. Även övningarna på min andra artikeln kan göras med barn också. Artikeln namn är hur man gå ner i vikt och inches snabbt.
4.
Ta en bild på dem i början men inte berätta varför. Du kommer att hålla denna bild så att i ett par veckor när du tar en bild du och ditt barn kommer att märka en skillnad i hur de ser ut fysiskt och känna sig känslomässigt.

tips och varningar


 • Inte bara är du hjälper ditt barn och skapa sig goda vanor du spenderar kvalitetstid med dina barn om att de aldrig kommer att glömma
 • Om när som helst du behöver stöd skicka mig ett mail och vi kan hjälpa varandra genom detta
 • Tala inte om ditt barn du lägger dem på en diet, bara göra livet förändringar i ditt hem som alla kan dra nytta av
 • Se till att ditt barn är fysiskt kapabel att göra detta innan du startar programmet


 • Previous:nothing Next:hur du skyddar dig när du springer ensam

  Relaterade artiklar


 • hur man byter en blöja i en bil
 • Hur man vet om en syra reflux läkemedel fungerar
 • hur man håller barnen friska i vinter
 • hur man ska agera som en 4-åring, på ett bra sätt
 • hur man förbereder för en levertransplantation
 • Hur identifiera pus
 • hur man börjar dagen med tacksamhet
 • hur man vet vad man ska äta när man är gravid
 • hur man ska behandla tonåring akne
 • hur man handskas med tidig förlossning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com