hur man bli gravid med polycystiskt ovariesyndrom

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-12
Att bli gravid kan kompliceras av många faktorer, och för kvinnor med Polycycstic ovariesyndrom, PCOS eller för kort, kan de komplikationer variera. Från att ha oregelbundna menstruationer eller cykler för att upprepade missfall, det finns problem som vissa kvinnor med PCOS har att möta

Du behöver:. . .
Yoghurt eller acidophilus kapslar


1

Använd en ägglossning kit. Dessa kan köpas på de flesta stora butiker, och de kan hjälpa dig att avgöra era kroppar naturliga ägglossning cykel. När man försöker bli gravid med polycystiskt ovariesyndrom, måste du veta så mycket om din naturliga kretslopp som möjligt innan du talat med din läkare.
2.
Ta din temperatur. Genom att använda basala kroppstemperaturen mätare kan du upptäcka hemma när och om du har ägglossning varje månad. Varje morgon tar din temperatur med en termometer BBT. Det kommer att läsa din temperatur till en tiondel av en examen. Diagram din temperatur varje dag och jämför dina temperaturen till Basal Chart. Från 96,5 till 97,5 är normalt de första två veckorna av din cykel och 97,6 till 98,6 efter att du har ägglossning.
3.
Behandling av infertilitet med Clomid. Detta kan förskrivas av din läkare, och det kommer att stimulera dina äggstockar och få dig att ägglossning.
4.
Försök hormonbehandling för att producera fler ägg. Återigen bör detta följas upp av din läkare, och det kommer att öka din produktion av ägg. Detta kan leda till multiplar eller tvillingarna, men det hjälper många kvinnor gravida med PCOS.
5.
Gå in för IVF. Annars känd som provrörsbefruktning, är detta den processen att ta en livskraftig ägg från mamman och försöker befrukta ägget med faderns spermier. Det finns risker för denna typ av föreställning, som med alla andra, och framgången varierar med ålder och hälsa.
6.
förblir friska. Med prenatal vitaminer dagligen, underhålla hälsosam kost och motion och att avstå från att konsumera för mycket koffein och nikotin ökar dina chanser att bli gravid med polycystiskt ovariesyndrom.


Previous:nothing Next:hur sjukdomen bevis ett organ

Relaterade artiklar


 • hur man avgifta med äppelcidervinäger
 • hur massage längs ryggraden
 • hur du schemalägger vision hand om en äldre förälder
 • hur man hittar en grupp i Anonyma Alkoholister
 • hur man inte ska få stucken på present-köp för barn
 • hur man hjälper barn med kronisk sjukdom hantera täta skott
 • hur man har friska barn
 • hur förklarar döden för att ett litet barn
 • hur man använder Bradley metod för förlossning
 • hur man hittar en neonatolog
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com