hur man får ett barn till shriners barnsjukhus

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-22
Det finns 22 Shriners barnsjukhus i hela USA, Mexiko och Kanada. Sjukhusen är specialiserade på behandling av barn med särskilda medicinska problem. Sjukhusen inleddes år 1922 med ett sjukhus. Det unika med Shriners Barnsjukhus är de inte tar ut för behandling. Detta gör att barn i alla ekonomiska nivåer för att få lämplig medicinsk vård oavsett deras finanser.


1.
Bestäm ditt barns behörighet. Shriners Hospitals behandla barn med ortopediska problem, ryggmärgsskador, brännskador och läppar kluven. Inte alla av de 22 sjukhus behandlar varje medicinskt problem. Barn är stödberättigande från födseln fram till 18 års ålder.


2.
Diskutera ditt barns situation med hans eller hennes läkare. Ta hänsyn till den vård som är tillgänglig i ditt område och din förmåga att betala. Tänk på Shriners inte betalt för sina tjänster. Ta reda på om medicinsk vård någon annanstans är inte möjligt på grund av ekonomiska omständigheter.


3.
Leta Shriners sjukhuset närmast dig. Gå till sjukhusen webbplats för att hitta vilket sjukhus är i ditt område. Tänk på Shriners sjukhuset närmast du kan inte behandla ditt barns speciella tillstånd. Om närmaste sjukhus fortfarande ligger för långt för dig att bo hemma under behandlingen sjukhusen socialarbetare kan hjälpa dig med bostad information samtidigt som ditt barn som behandlas.
4.
Skaffa en ansökan . Det kan laddas ner från Shriners barnsjukhus hemsida. Var noga med att noggrant fylla i ansökan för att undvika förseningar i processen. När du har fyllt i ansökan tillbaka det till den Shriners sjukhuset närmast där du bor.

5.
Har ditt barns läkare kontakta sjukhus vid brännskador. Det akuta antagningsprocessen för brännskador är annorlunda än andra typer av inläggningar. Ditt barns läkare måste välja en av de fyra sjukhus som behandlar brännskador och kontakta stabschef på sjukhuset.
6.
Ring Shriners barnsjukhuset linje patient remiss särskilda frågor. De kan nås på 1-800-237-5055. De kan svara på frågor om ansökningsprocessen eller frågor om antagning.


Previous:nothing Next:hur man kan förbättra ditt dagliga fiber intag

Relaterade artiklar


 • hur man undviker utöva misstag
 • hur man håller barnen friska i vinter
 • hur man kan öka kommunikationen med din barnmorska
 • hur du avslutar en vana efter ett återfall
 • hur man startar dagen på rätt
 • hur man väljer en effekt bar
 • hur man undviker cytomegalovirus under graviditeten
 • Hur du tar medicinen på ett säkert sätt
 • hur falla säkert
 • hur man hittar en läkare i Texas
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com