hur man förbereder för första besöket på mödravårdscentralen

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-27
Du har ett positivt resultat på graviditetstest och nu du behöver för att få vård från en Health Care Practitioner. Här är några saker att tänka på att hjälpa dig att förbereda sig för och vet vad som väntar på ditt första besöket på mödravårdscentralen

Du behöver:.
Någon för stöd
. sjukförsäkring eller kupong.
copay om det behövs.
mellanmål.
litteratur.
sjukdomshistoria.
släkthistoria.
anteckningsblock och penna.


1.
Hitta en lokal utövare vård och boka tid så snart som möjligt. När du väljer din läkare, det finns många alternativ från förlossningsläkare, familjeläkare till sjuksköterska-barnmorska. Om du inte känner dig bekväm med den första personen du möter, eller när som helst känner sig obekväma med sin praktik, byta till en annan vårdgivare.
2.
Ge dig själv en bra bit för sent, eftersom det kommer att ta ett tag. Din första besöket på mödravårdscentralen är oftast den längsta. Du måste komma tidigt om du är en ny patient till kliniken för att fylla i papper. Dessutom är Obstetrik kör ofta efter tidsschemat eftersom barn inte alltid är född i en förutsägbar tidsram. Ta en bok och ett mellanmål. De flesta av de tidskrifter i förlossningsläkare kontoret är baby relaterade och du kanske vill ta med något icke-baby närstående om du måste hålla dig fokuserad på något annat om du verkligen är nervös. Men försök att komma ihåg, du behöver inte vara nervös!
3.
Inte gå och kissa innan ditt besök. De kommer vill att du ska kissa i en kopp, så håll din urinblåsa om du kan. Om du måste vänta en stund i väntrummet och verkligen måste gå, kan du berätta en receptionist och de kommer oftast låter dig göra ditt prov då.
4.
Försök att har någon nära dig för stöd. Detta första besök kan vara mycket känslomässigt som det börjar bli mer officiellt.
5.
Var beredd att ge en släkthistoria och har blod vidtas. De kommer att behöva veta om tidigare graviditeter, missfall, aborter . . . . och kom ihåg de är inte där för att döma dig, de är där för att ta hand om dig och ditt växande barn. Se till att ta med din sjukdomshistoria inklusive familjen genetiska sjukdomar. Det är också viktigt att informera dem om alla andra problem, såsom rökning, alkohol eller missbruk.
6.
Detta är oftast bara en första lära känna dig besöket med en fysisk undersökning. Men de kan börja första trimestern screening vid ditt första besök beroende på när ditt första besök är. Du kommer förmodligen behöva ett blodprov och CVS-Kronisk moderkaksprov (skärmar för en mängd olika sjukdomar såsom Tay-Sachs, cystisk fibros, Downs syndrom och sicklecellanemi. )
7.
Din vårdgivare bör då prata med dig om din kost och viktökning, din mentala hälsa och förklara för dig några av graviditeten symptom du kan förvänta, liksom vilka symtom kräva läkarvård. De bör också varna dig för kattsand. Det är giftigt och kan orsaka fosterskador så om du har en katt, behöver du ha någon annan förändring lådan och försöka hålla sig borta från det.
8.
De kommer också ge dig din beräknade förfallodagen! Du kanske redan har en i åtanke men eftersom många barn webbplatser har förfallodagen räknare.

tips och varningar


 • slappna av!
 • Ta med penna och papper för att ta några anteckningar från läkare. Ibland är det svårt att komma ihåg allt de berätta.
 • Gör en lista på alla frågor du kan tänkas ha inför ditt besök och ta med dig. Det är inte ovanligt att ditt sinne för att dra en tom när de frågar om du har några frågor.
 • Du ska kunna höra bebisens hjärtslag på Dr kontor med 10 veckor i din graviditet! SPÄNNANDE!
 • Var inte rädd! Få professionell omsorg är så viktigt för dig och barnet. De flesta av dessa Dr's är underbara människor!


 • Previous:nothing Next:hur man får motion på kreativa sätt

  Relaterade artiklar


 • Hur man väljer en läkare när man är gravid
 • hur man använder HBT nationella hotline
 • Hur identifiera pylorusstenos
 • hur man kan skydda anonymiteten i tolv-steg grupper
 • hur man kan förebygga bältros
 • hur man identifierar andnöd i en baby
 • hur man använder en alkoholism arbetsbok
 • Hur får man en vasektomi, en överlevande guide
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Colorado
 • hur man skämmer bort en gravid kvinna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com