hur man kan jämföra fördelarna med is och värme på muskler

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-10
Is och värme är de mest välgörande behandlingar som används för ömma muskler. Ice terapi, eller cryotherapy, används för att minska svullnad och blodflödet, vilket minskar smärta. Värme behandling eller värmebehandling, används för att öka blodflödet för att fortsätta den läkande processen och att slappna av musklerna. För att avgöra om du ska använda is eller värme på ömma muskler, jämföra fördelarna med båda
1.
Reda på om dina muskler har en inflammation eller blåmärken. När muskelfibrer sträcks för långt, eller trasiga, svarar kroppen genom att öka blodflödet till avlägsna cellulära avfall. För mycket inflammation är blod för att bli överbelastade och blockera syresatt blod från att nå musklerna.
2.
Använda is istället för värme för att minska inflammation och svullnad. Ice förmåner inflammation, eftersom det slöar ner blodflödet jämfört med värme, vilket ökar blodflödet. Ice musklerna inom de första 24 timmarna för att minska inflammationen. Den kalla kommer att sakta ner den massiva blodflödet till dina muskler från början.
3.
Fortsätt till is muskeln minst tre gånger per dag (var 6 timmar). Se till att din hud värms upp till normal temperatur innan du applicerar mer is. Efter de första 24 timmarna, is musklerna gång på morgonen, på eftermiddagen och på natten. Inflammation och smärta bör avta inom 72 timmar.
4.
Jämför muskler som är spänd att musklerna med inflammation. Muskelfibrer blir förträngda och behöver lossas genom en ökning av blodflödet.
5.
Applicera värme i stället för kallt att spända muskler och innan träning eller ansträngande aktiviteter. Värme förmåner spända muskler genom att öka deras elasticitet, vilket gör dem lättare att sträcka. Lossa muskler innan träning minskar ömhet. Den bästa hem rättsmedel metoden är blötläggning en handduk i varmt vatten, och sedan placera eller inslagning den på området. Andra hem metoder inkluderar fylla en vattenflaska med hett vatten och blötläggning i ett varmt bad.
6.
Jämför säkerhetsföreskrifter innan du använder antingen is eller värme. Is kan användas mer fritt än värme. Heat har en större risk för att smärta eller brännande om de används felaktigt. Placera aldrig is eller intensiv värme direkt på huden. Ha alltid en skyddande barriär mellan din hud, vanligtvis en handduk eller trasa.

Tips och varningar


 • Dra nytta av is och värme med varmt och kallt förpackningar . Dessa förpackningar som gäller både värme och kyla i en dyna. De flesta livsmedelsbutiker och apotek bära varma och kalla förpackningar, som gör online-återförsäljare som apotek. com, Läkemedelsverket Online och Amerika Rx (se Resurser nedan).


 • Previous:nothing Next:hur man äter hälsosamt

  Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga en skada kontaktlins
 • hur man förstår at-home gentester
 • hur till stol ett AA-möte
 • hur man kan minska undereye rynkor
 • Hur identifiera ett barns problem med synen
 • hur man dra nytta av barnens idrott
 • hur man gör en pad hemmagjord uppvärmning
 • hur man ska behandla en öronvärk
 • hur man kan slå klimakteriet värmevallningar naturligt
 • hur man fixar flådda knäna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com