hur man kan öka naturliga kväveoxid nivåerna

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-16
Kväveoxid, en mycket reaktiv, fri radikal gas som finns i däggdjur kroppens vävnader, används för att öka vasodilatation och blodflödet till hjärtat, behandla erektil dysfunktion och behandla vissa fall av för tidig lungfunktion hos preemies. Som en fri radikal, dock kan det påverka kroppen vid förhöjda betydligt. Prata med din läkare och gör din egen forskning för att ta reda på hur du ökar din naturliga kväveoxid nivåerna säkert att förbättra din hälsa utan att din kropp i riskzonen
1.
Motionera regelbundet för att skydda ditt hjärta. A 2003 Duke University visade att ansträngning ökade produktionen av kväveoxid syntas, det enzym som ansvarar för att upprätthålla kväve nivåer oxid blod. Denna naturliga ökning kväveoxid nivåerna kan skydda pulsådern foder och minskar risken för hjärtsjukdom. För mer information om studien finns på "Psychology Today" (se Resurser nedan).
2.
Öka aktiviteten om du är i riskzonen för hjärtsjukdomar. En Duke studie visade att armartären reaktivitet nästan fördubblats i riskpatienter efter att de avslutat sina motion rutin, förebygga högt blodtryck och blodpropp.
3.
Inkludera portioner fisk, bönor, sojaprodukter och magert kött i din dagliga kost. Dessa livsmedel innehåller L-arginin, en aminosyra som kommer in i fodret blodkärl och hjälper till att producera kväveoxid. Enligt Stanford University läkare John P. Cooke, kan din blodkärl fodret skadas allvarligt av högt kolesterol, rökning och att vara stillasittande, men kan återställas naturligt genom motion och konsumtion av livsmedel som innehåller mycket L-arginin (se Resurser nedan).
4.
Ta
en daglig multivitamin. Forskning innebär att vitamin C och E kan skydda kväveoxid nivåerna, koppla av blodkärl och bibehålla sunda nivåer blodtryck. Överdosera inte på vitamintillskott, dock. Försök att få de flesta av dina dagliga rekommenderade värden från naturliga livsmedel, som frukt och grönsaker.
5.
Undvik tillägget langare. Medan många sportbilaga och återförsäljare näring kommer att försöka sälja dig kväveoxid tillskott för att öka produktionen muskelfiber och övergripande styrka, finns det inga bevis som stöder dessa fördelar. För en lista med hårda vetenskapliga artiklar om hur kväveoxid påverkar din hälsa, gå till AST Sports Science hemsida (se Resurser nedan).

Tips och varningar


 • Kväveoxid kan vara farligt på höga nivåer på grund av sin fria radikaler egenskaper. I stora mängder, har kväveoxid kan döda nervceller och skada nervsystemet går att reparera. Tala med din läkare om du är orolig för din kväveoxid nivå eller hälsoproblem.


 • Previous:nothing Next:hur man ska behandla normala hydrocefalus

  Relaterade artiklar


 • hur man startar dagen på rätt
 • hur man vet fördelarna med kirurgi för viktminskning
 • hur man be honom att få en vasektomi
 • hur man kan förstå den sorg processen
 • Hur får man en snabb energikick
 • hur man hittar en barnmorska
 • hur man upplösa njursten
 • hur man arbetar steg ett i AA
 • hur man undviker fisk attacker i vattnet!
 • hur att sova gott
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com