hur man köper bindor

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-01
När man förbereder ett hem första hjälpen kit, en av de frågor rangordningen högt på listan av både nytta och betydelse är bandage. Med allt större hot om smitta från olika typer av antibiotikaresistenta bakterier, praktiskt taget varje sår-även till synes obetydliga repor-bör täckas med ett förband. Detta innebär att din leverans av förband skall finnas gott om. Det betyder också att det bör varieras nog att ta hand om alla typer av sår. Här är några tips för att sammanställa din samling av bandage.
1.
Börja med 3 lådor med bandage. De bästa förband är de som tillverkats av ett flexibelt tyg. Dessa är mer hållbara och överensstämmer bättre på huden
2
Dela upp utbudet i olika konstellationer -. . Små remsor, större band och fläckar. Köpa bandage som kommer i en blandning av former är inte tillrådligt eftersom du kommer alltid hamna med ett förråd av överblivna typer du inte behöver och brist på de du gör.
3.
Köp 2 medelstora rullar av flexibla 2-tums gasväv. Den flexibla gasväv kan användas för att svepa en mängd olika sår, och det är också min dras åt för att utöva påtryckningar om det behövs.
4.
Lägg till en stor låda med 4x4-tums gaskuddar . Dessa behöver inte vara av hög kvalitet eftersom deras största användning är vid rengöring sår eller påtryckningar för att stoppa blödningen.
5.
Välj ut stora och små non-stick dressing. Telfa är ett varumärke som har blivit synonymt med dessa förband, även om det är dyrare. Den individuellt förpackade förband är bäst eftersom de bör vara steril när den appliceras på öppna sår som bränner.
6.
Avsluta kit av förband med dem som används för att svepa större skador. Den kompress används för detta ändamål kallas skrymmande /flexibel men har blivit känt genom sitt varumärke "Kling. " Lägg till en 2-tums hela ess bandage att satsen.
7.
Kontrollera att du har 1-tums tejp i ditt kit. Det bör bytas ut ca en gång om året eftersom det tenderar att torka ut.


Previous:nothing Next:hur man väljer ett oscilloskop

Relaterade artiklar


 • hur du skyddar din familj från hushåll farligt avfall
 • hur man har ett prov kontraktion stress
 • hur man hittar ett läger för barn med medicinska tillstånd
 • hur de kan skydda barn från att bli förkyld
 • hur man använder dessa fem livsmedel för att hjälpa din hälsa
 • hur man kan öka kommunikationen med din barnmorska
 • hur man hanterar en arrogant man
 • hur de kan utöva hjärnan
 • hur man ger en bröst massage
 • hur man håller en hälsojournal
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com