hur man underhålla ett litet barn i en Spica gjuten

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-17
Att vara i en begränsning, kliande kropp rösterna eller Spica rösterna, är svårt bäst för äldre barn. Tänk att ett litet barn i stort sett stilla från midjan och ner. Den första veckan spenderas i sängen eller en fåtölj. Eftersom smärta från skada eller operation avtar, kan barnet lära sig att röra sig runt, men är omständligt och ostadig. Hellre än att sitta henne framför en tv, använda några av dessa tips för att underhålla ett litet barn i en Spica gjuten

Du behöver:.
Frukostbricka
. Matchande spelet.
Kortspel.
Kartong gängning kit.
Kritor och papper.
Magnetisk tecknare ombord.
Böcker.
Fingerdockor.
Flera färger av permanenta märkpennor.


1.
Eftersom du inte kan spendera varje vaken stund med ditt barn, är det viktigt att hon har tillgång till leksaker och stimulerande aktiviteter medan hon läggs upp. Ge henne en frukostbricka som passar över hennes rösterna och har ett stort fack eller korg där hon når innehållet. Fyll den dagligen med nya aktiviteter, men kom hennes favorit par i där också.
2.
När någon har tid att sitta med henne, engagera henne i medveten och aktiv övningar. Spela en matchande spel med henne eller lära henne andra kortspel. Använd en kartong trådning kit att införa sy färdigheter och öka finmotoriken.
3.
Turas rita bilder till varandra, eller har besökare rita bilder med henne för att hänga i rummet. Har en magnetisk tecknare styrelse för gästerna att lämna meddelanden om hon vilar när de anländer. Du kan dela dem med henne när hon vaknar.
4.
Books tyckas som ett självklart underhållning, men det är rätt tid att läsa några som handlar om känslor och realiteter hon upplever. Som ett litet barn kan hon inte förstå varför hon är i Spica rösterna och att det inte är permanent. Att hon kan missa hennes vänner, och bli lite deprimerad. Bra böcker kan hjälpa henne att känna sig säkrare på sin situation och de känslor hon har.
5.
Du kan också använda fingerdockor att hjälpa henne att förstå den roll som Spica rösterna. De kan också vara en stor källa till skratt, som är den bästa medicinen. Båda kan du sätta visar på för varandra.
6.
Sist men inte minst, markera henne rösterna. Har varje besökare underteckna den, dra fåniga ansikten på det, och dekorera med regnbågar eller segelbåtar. Uppmuntra dem att gå överbord med bilderna. Hon kommer att älska uppmärksamhet och ritningar, och reaktionerna från hennes vårdgivare kommer att hålla henne på gott humör också.


Previous:nothing Next:hur man kan behandla symtomen av Gauchers sjukdom

Relaterade artiklar


 • hur man diskutera preventivmedel med en tonåring
 • hur man känner igen tecken på alkoholism
 • hur man börjar dagen med tacksamhet
 • hur man hittar en kristen läkare
 • hur massage med örat drar i kraniella massage
 • hur man hanterar alkoholfria leversjukdom
 • hur man vet om du har tråkigt (Seasonal Affective Disorder)
 • hur man ska hålla ögonen friska
 • hur du kan trösta tandsprickning obehag hos barnet
 • hur man ska behandla huvudvärk orsakad av uttorkning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com