hur man vila med ögonen öppna

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-25
Om du någonsin upp "The Fray"-känslan av evig rusa och stress och jäkt som omger livet i en stad eller en massa jobb miljöer-ni vet att få vila och avkoppling är viktig för din hälsa. Mental vila är viktigare för vissa än för andra, men det är fördelaktigt att ganska mycket alla. Här är några tips för att få en motsvarighet till det psykiska vila som sömn ger, eller åtminstone lite stillestånd i din dag
1.
Gör en enkel mind-clearing meditation. Ordet "meditation" beskriver egentligen en rad aktiviteter av vilka en är den aktiva tömning av sinnet för att underlätta vila. Sitt ned bekvämt, förbli orörlig och andas naturligt och djupt. Du ska känna dig själv halka ner i en mer vilsam stat. Få så mycket av detta som du behöver när du kan.
2.
Prova aktiva "meditationer. " Ett annat sätt vissa människor använder meditation för att vila är med särskilda riktade inre mönster. I gamla dagar, som används mystiker qabbalism, det hebreiska alfabetet, eller valfritt antal semiotiska system för att varva ner (och utnyttja ett högre plan). Idag är det ganska mycket vad du kommit fram till. Tanken är att dessa mentala mönster hjälper dig att begrunda dina ideal och ersätta din betonade, tillfälliga liv.
3.
Sätt problem på is. Bara rensa huvudet hjälper till att ta bort en "ständig" av ångest. Tänk på dina viktiga faktorer och sedan lista ut hur man sätter dem på is ett tag. Inriktning och släpper dessa frågor kommer få dig till en mer vilsam, fredlig stat.
4.
Använd stimuli som pussel, spel eller konversation. Dessa saker inte riktigt verkar "vilsam", men jämfört med vad du har att göra med varje dag, de kan vara precis vad du behöver. Vissa människor behöver en inriktning för att varva ner och få vila.
5.
Practice "halv-stater. " Det är sällsynt att du faktiskt kan somna med ögonen öppna, men du kan få ett par pinnar ner för stegen utan att stänga ögonen. Nyckeln är att hamna i en bekväm position och låta ditt sinne vandra tills du har naturligt drivs ner i meditation eller i vila stater.


Previous:nothing Next:hur man får mysigt i sängen

Relaterade artiklar


 • hur man hanterar hängslen som tonåring
 • hur du börjar använda en östrogen grädde
 • hur det ska skydda pro-choice övertygelser
 • hur man hittar en ent läkare
 • Hur man känner igen restless leg syndrome
 • hur man förebygger MRSA och Staph infektioner
 • hur du tar bort en tampong utan en sträng
 • hur man kan bota värmevallningar naturligt
 • Hur du tar amoxicillin / kalium klavulanat
 • hur man använder en inhalator
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com