Hur berätta om du har ett alkoholproblem

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-04
Tror du att du får dricka för mycket? Är du nyfiken om kanske ditt drickande kan vara problematiskt? Är du orolig att du kan vara alkoholist? Det finns några enkla tester du kan sättas i arbete som kan leda dig i riktning mot självdiagnos

Du behöver:.
ÄRLIGHET


en
Testa nummer ett: dricker inte under ett år. Om du är alkoholfria är detta ingen stor sak. Om du är alkoholist, kan detta verka som en omöjlig uppgift. Du är förmodligen rulla dina ögon och fråga dig själv saker som "om jag inte kommer att dricka ett helt år än vad sjutton Kommer jag att e det?" Om alkoholen spelar en så viktig roll att du inte kan föreställa sig att inte ha det i ditt liv för ett år, är chansen att du kan ha problematiska dryckesvanor.
2.
Ok, om steg ett verkar omöjligt, prova att gå till närmaste bar och beställa själv din favoritdrink. En drink. Inte en enda följt av ytterligare en annan av en annan. ONE. Om stoppa efter detta en drink är inget problem, om du inte tänka två gånger om att ha en annan, du är precis där du vill vara. Men om de har en drink vaknar som uppmanar till en annan, och tanken på att inte ha en annan verkar överväldigande, är du sannolikt alkoholist.
3.
Låt oss säga att du gick till baren och hade en drink. . . Grattis. Detta betyder inte att du inte är alkoholist, speciellt om du var tvungen att arbeta på endast ha en. Så låter ta detta test och förstärka den. För de kommande trettio dagarna har två drinkar per dag (normal portion storlekar. ) Om du kan ha två drinkar per dag utan att balla ur över att behöva stanna vid två drinkar, är du sannolikt på det klara. Men om du befinner dig fusk, inte stannar vid två, eller bli galen inne på att avstå, är du sannolikt alkoholist. En sak att komma ihåg, normal dricker, som i människor som inte har problem med alkohol, brukar inte testa sig eller fråga om hur de dricker är normalt eller inte. Om du ifrågasätter dina vanor är chansen det är något fel där.


Previous:nothing Next:hur korrekt start Engångshandskar av latex

Relaterade artiklar


 • hur man hanterar oregelbundna perioder
 • sätt att identifiera och undvika triggers för återfall
 • hur du lagrar receptfria läkemedel
 • hur man ska behandla mindre skärsår
 • hur man ska äta fisk under graviditeten
 • hur man hittar en läkare i Arkansas
 • Hur identifiera näsblod
 • hur du kan trösta en öronvärk
 • hur man identifierar egenskaper av drogen ecstasy
 • hur man får god natts sömn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com