hur lätt foten smärta

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-12
Folk är hårt arbetande och deras fötter låt dem veta att vid slutet av dagen. Folk vill veta hur man lindra fot, fotled och tå besvär. Ett bud-up fot kan också orsaka rygg-och nackvärk. Du måste veta hur man ska lindra fot smärta och få ett bättre liv. Den Myofascial energiska längd teknik (MELT) manipulerar kroppens bindväv eller fascia, för att minska stelhet

Hur lätt Foot Pain


1.
Det första du behöver veta är att kroppens hjärnan behöver för att ändra fascia i foten. Sättet att göra detta är att lägga till extra förnimmelser av styrka, flexibilitet och smidighet. Dessa övningar kommer att uppnå detta.
2.
Första övningen är att stimulera vätskor i fotens vävnad och är känd som klippning. Stå med fötterna höftbredd, lätt böjda knän och en boll under mitten av foten mellan tårna och hälen. Sänk hälen lite. Sakta curl tårna och rulla. Trycket ska vara märkbar, men utan svår smärta. Du måste göra alla dessa övningar i grupper om tre. Det rekommenderas att göra detta tre gånger i veckan.
3.
Den andra övningen används för att sträcka footpad och är känd som horisontella smälter. Stå med fötterna höftbredd, lätt böjda knän och en boll under högen av foten under stortån stora knoge gemensamma. Flytta din footpad över bollen tills bollen når kullen under den lilla tå. Du kommer att se knogar på varje fot stiga när bollen är i rörelse.
4.
tredje motion används för att sträcka den inre och yttre valv. Detta kallas vertikal smälter. Stå med fötterna höftbredd, lätt böjda knän och en boll under tån högen direkt under knogen på stortån. Övningen måste du rulla bollen tillbaka från tå till basen på hälen, som kommer över bågen.
5.
Sista övningen är en som bidrar till att stärka den inre arch. Detta är känt som gummiband övning. Ligg på rygg med böjda knän, fötterna höft bredd isär och din enda platt på golvet. Shins bör vinkelrätt mot golvet. Placera ett brett gummiband på stortån på båda fötterna. Nu placera en boll i mellan loppet av stortån. Nu höjer din stora tårna uppåt och lite dra dem.
6.
Låt dessa övningar hjälper rehab fötterna i bättre hälsa. Den lyckligare fötterna, desto gladare blir du. Hitta 10 minuter tre gånger i veckan för att lindra foten smärta.


Previous:nothing Next:hur man - vrida tillbaka klockan med kaffe

Relaterade artiklar


 • hur att rensa ut din medicin skåp
 • hur du tar bort eller blekna fräknar naturligt
 • Hur beställa recept från en specialitet apotek
 • hur man kan förebygga en skada kontaktlins
 • hur man kan stoppa tuggtobak
 • hur man hanterar ett barns huvud skada
 • hur man köper en Handtränare
 • hur man vet vilka tyger är bra för kroppen
 • hur man ska hänvisa ett barn att önska
 • hur man koppla av med djup vävnad massage
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com