hur man byter en dålig vana.

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-03
Under loppet av våra liv, utvecklar vi alla dåliga vanor som vi vill sluta göra. Några av oss har möjlighet att stoppa dessa vanor lättare än andra. Denna artikel kommer att hjälpa en vanlig människa att stoppa den dåliga vanan och gå på

Du behöver:. .
En dålig vana
A kommer att stoppa den dåliga vanan.
En Istället aktivitet att göra i stället för den dåliga vanan.


1.
Identifiera en vana som du skulle vilja sluta. Hålla det hemligt, att inte berätta för någon om dina planer. Familj och vänner har ett sätt att sabotera våra goda avsikter. Det tar inte så mycket, bara en negativ uttalande, och vi har förlorat vårt mod att fortsätta.
1. Köp en spiral notebook.
2. Lista den dåliga vanan överst på första sidan.
3. Gör en lista över alla anledningar till varför du skulle sluta den dåliga vanan.
4. Lista alla negativa saker du kan identifiera om den dåliga vanan.
5. Gör en forskning av dålig vana, titta i tidningar och facktidskrifter. Samla all information som du kan ansamlas på den dåliga vanan.
2.
Gör bilder av dig själv att göra den dåliga vanan. Göra bilder i olika sammanhang, i inställningarna där du gör den dåliga vanan. Ordna dessa bilder i din spiral anteckningsbok så att du kan granska bilderna med jämna mellanrum.

Placera spiral anteckningsbok bredvid kudden. Studera dina listor skäl att stoppa den dåliga vanan och bilder gör du den dåliga vanan. Innan du somnar tänka på ovanan och varför du vill sluta. Kanske du kommer att börja drömma om den dåliga vanan och din oro, och detta kommer att hjälpa dig att sätta den dåliga vanan i rätt perspektiv.
3.
Identifiera något du hellre vill göra istället för den dåliga vanan. Detta kommer att bli en stället aktivitet. Det är lättare att ersätta en verksamhet än att sluta göra en, så vi kommer att ersätta den dåliga vanan med ett Istället aktivitet.
1. Gör bilder av dig att göra stället aktivitet.
2. Placera dessa bilder i din spiral notebook. Fantiserar om dig själv göra i stället aktivitet.
3. Gör en lista över alla anledningar till varför du ska göra i stället verksamhet snarare än den dåliga vanan.
4. Studie alla dina data.
5. Skriv ner alla dina funderingar i samband med den dåliga vanan och istället aktivitet.
6. Svara på alla frågor du har.
7. Upprepa varför du gör vad du gör, "själv pratar till att acceptera hela idén. "
4.
Börja göra det istället aktivitet så mycket som möjligt. Om du försöker sluta röka, och din istället verksamhet mumsa på is, börja mumsa på is så mycket som möjligt.

köpa vad saker du behöver för att göra din Istället aktivitet så behaglig som möjligt. För mumsa is, köpa en färgglad plastmugg bara mumsa på is osv

stora steg: Ta inte köpa något för att förstärka den dåliga vanan. Besök inte de platser där du engagerad i den dåliga vanan. Håll dig borta från människor som gör den dåliga vanan. Rid hus alla påminnelser om den dåliga vanan. Omge dig med alla objekt som kommer att påminna dig om Istället Habit.

Du är inte stoppa en dålig vana, din gör något istället, vilket kommer att bli lättare.
5.

Hitta en stödgrupp för era ansträngningar att stoppa den dåliga vanan. Det finns stödgrupper där ute, vi måste bara se sig omkring. Engagera dig i stödgruppen. Om det inte finns en stödgrupp, starta en egen. Post en liten artikel i lokaltidningen. Söker en plats för möten. Börja din egen stödgrupp.


Previous:nothing Next:hur man rapporterar biverkningar (farliga biverkningar) från vacciner, receptbelagda läkemedel eller över disk läkemedel

Relaterade artiklar


 • hur ska macho
 • hur man hittar befrielse från hemorrojder
 • hur man uppmuntrar ett barn att äta grönsaker
 • hur man får hormonnivåerna testas
 • hur man får en abort
 • hur man alltid komma ihåg om du stängt av din järn, spis, kaffebryggare, etc.
 • hur platsen förgiftningssymtom hos barn
 • hur man förhindrar inflammation i lilla bäckenet
 • hur man ska äta i Disney World restauranger med mat allergier
 • hur du startar en kolon rengöra
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com