hur man får ett barn att vilja gå till läkaren

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-01
Att upprätta en god relation mellan barnet och hans läkare är viktigt, inte bara för att mildra eventuella rädslor ditt barn kan ha, utan också för att ingjuta en känsla av förtroende för honom mot sjukvårdspersonal. När ditt barn är rädd för ett läkarbesök, hjälpa honom med dessa tips
1.
Försäkra ditt barn att du kommer att följa honom under hela hans undersökning om han inte ber dig att lämna. Barn under 8 vill ofta en förälder i rummet med dem. När ditt barn börjar mogna, kan han känna sig mer bekväm om du går ut ur rummet när han disrobes.
2.
Berätta ditt barn sanningen om de inblandade smärta faktor men låt inte prata om det alltför mycket. Förklara att en injektion svider för en stund men att det kommer att vara över snabbt.
3.
Försäkra ditt barn om att hon har inget att känna illa om när man besöker läkare. Barn tror ibland en sjukdom eller ett tillstånd är deras fel. Om ditt barn har huvudlöss, springmask eller besöker läkaren för ett sjukdomstillstånd som sängvätning, befria någon skuld kan hon känna sig genom att förklara hur många andra barn har samma problem.
4.
visa för ett litet barn sannolika förfarandet läkaren kommer att använda under tentamen. Förklara hur läkare kommer att se in i hans mun, öron och ögon med hjälp av en stor sked och låtsas att det är medicinsk utrustning. Göra ett spel av det hela så att ditt barn kommer att vara bekväm när läkaren tentor honom.
5.
Förklara skillnaden mellan "bra att röra" och "dåliga rörande. " Ställ ditt barns sinne till mods att en läkare bara är rörande hennes kropp att se till att hon utvecklas på rätt sätt.
6.
Välj ett barnvänligt läkare. En läkare som tar sig tid att le och prata med ditt barn istället för att prata ned till honom, kommer att vinna hans förtroende. Eftersom ditt barn kommer att behöva en ordinarie läkare i många år, välj en som relaterar väl till barn och deras föräldrar.


Previous:nothing Next:hur man gör värma upp övningar för gravida kvinnor

Relaterade artiklar


 • hur man förebygger öroninflammationer hos barn
 • hur man gör hissar bortförande ben för graviditet motion
 • hur man ska vara redo för en period som en tonåring flicka
 • hur man kan stoppa sängvätning
 • hur man hittar knä resurser band kirurgi
 • hur man ska leva i nuet
 • hur man torkar upp din försörjning bröstmjölk
 • hur man kan hjälpa någon med magsmärtor
 • hur man hittar en Anonyma Alkoholister möte var du än är!
 • hur man kan slå rökning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com