hur man ska tolka drömmar med djur

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-07
Varje djur har en särskild innebörd enligt dess egenskaper och motsvarar den människa som har liknande egenskaper i hans eller hennes personlighet

Du behöver:.
Läs vilka djur har en särskild symbolisk innebörd och vilka som skall tolkas i enlighet att deras egenskaper.
.


1.
Enligt den unika rätt metod för drömtydning, är den symboliska betydelsen av djur i drömmar specifika och kan exakt översättas. Denna metod upptäcktes av Carl Jung i början av förra seklet och förenklat av mig 1988, när jag fortsatte sin forskning i okända områden av psyket.
2.
Varje djur har en särskild innebörd enligt dess egenskaper och motsvarar den människa som har liknande egenskaper i hans eller hennes personlighet.
3.

Till exempel, om du ser ett lejon i din dröm, är lejonet du eller någon annan som har personlighet ett lejon. Lejonet är en kung, eftersom det är starkare än andra djur och den angriper sina fiender med grymhet. Så, är den person som har personlighet ett lejon en diktator.
4.
Om du ser en sköldpadda i din dröm, det omedvetna visar du att du måste vara försiktig och tålmodig tills du når ditt mål. Du måste ha tålamod som sköldpaddan.
5.
Så använder omedvetna exemplet av djur för att visa dig hur bör eller inte bör, eller för att visa dig vad egenskaper din personlighet-eller någon annans personlighet-är
6
Det finns dock undantag, såsom ormen. . . Ormen är en dålig händelse som kommer att ge frälsning till slut. Det har den allmänna symboliska innebörden av en smärtsam korrigering som kommer att hindra personen från att fortsätta att göra ett allvarligt misstag i livet.

Så ormen i dina drömmar inte är du eller någon annan: det är Guds försyn, vilket hindrar dig att fortsätta göra det som är dåligt och fel
7
. .
Vissa djur har en symbolisk innebörd beroende på deras symboliska värde och inte på deras egenskaper
Vissa djur är symboler för makt och visdom, medan andra är helt föraktade-de har inte något till någon
Så, har du att upptäcka vilka djur har en symbolisk innebörd i samband med dem i mänsklighetens historia för att översätta innebörden av deras utseende i dina drömmar.
8.
Carl Jung och jag gjorde denna forskning för dig, och idag kan du helt enkelt lära sig vilka djur har en särskild symbolisk innebörd och vilka som skall tolkas i enlighet med deras egenskaper.

9.
Men hur kan denna kunskap hjälpa dig i ditt liv?

Om du är kär i någon till exempel, och du ser i din dröm att det finns ett lejon i deras hus, vet du att de har personlighet på ett lejon: de är diktatorer som önskan att dominera dig
10. .
Detta kommer att vara en varning för dig, så att du får vara försiktig och försvara dina rättigheter, eftersom kungen kommer alltid tenderar att ta hand endast för eget behov och önskemål, helt ignorerar ditt.

tips och varningar


 • medvetslös använder exemplet med djur att visa dig hur bör eller inte bör vara.
 • Det finns dock undantag, såsom ormen.


 • Previous:nothing Next:hur man kan stoppa tuggtobak

  Relaterade artiklar


 • hur man kan stödja efter valet rörelse
 • hur man läser bodylove
 • hur man får klart för tvillingar
 • hur man diagnostisera spädbarn öroninfektion
 • hur man hittar en Anonyma Alkoholister möte i New York City
 • hur man ska leva ett hälsosamt liv
 • hur man köper trosskydd för tonåringar
 • Hur identifiera rotavirus
 • Hur berätta om ett barn är större än genomsnittet
 • hur yra
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com