hur man väljer en over-the-counter kalla avhjälpa

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-19
Det finns två olika aspekter att välja en over-the-counter kalla avhjälpa-bekämpa orsaken till din sjukdom och minska svårighetsgraden av infektionen effekt. Denna artikel kommer att fokusera på symtomlindring, identifiera vad de är och vilken medicin kommer att mildra dem
1.
Det är svårt att angripa orsaken, som virus. Vi har fortfarande inte mycket effektiva antivirala läkemedel. Antibiotika skrivs ibland ut, men de är för att bekämpa bakteriell infektion och kan faktiskt leda till en ansamling i medicin motstånd. Det finns flera naturliga kosttillskott som kan hjälpa, bland annat vitamin C, vitlök, zink, goldenseal och echinacea, men verkligheten är att du förmodligen bara får rida kylan ute och låta kroppen immunförsvar gå till jobbet. Shun något beteende som kommer ENERVERA kroppens försvar, som rökning och överdriven alkoholkonsumtion. Var noga med att vila mycket och vätskor. Varm grönt te med honung är en bra palliativ.
2.
Välja en over-the-counter kall rättsmedel kan vara problematiskt, eftersom de flesta av dem är en blandning av olika droger. Men vill du inte att över-medicinera dig själv eller botar du inte har.
3.
En histamin är en signalsubstans som kan orsaka inflammation, nysningar, rinnande näsor och ögonirritation. Det är ofta kroppens första svar på en allergi och förkylning. För att bekämpa dessa symtom, ta en antihistamin. Eftersom de kan orsaka dåsighet, inte tar dem med alkohol. Vanliga antihistaminer inkluderar Bromfeniramin, säljs som Dimetapp kalla och allergiforskning Elixir eller Robitussin Allergy Hosta Liquid, klorfeniramin stämplades som Singlet, Dimenhydrinat, Dramamine Original, difenhydramin, säljs som Benadryl Allergi och Doxylamin som du hittar i Vicks NyQuil och Alka- Seltzer Plus nattetid förkylningsmedicin, och Loratadin, också känd som Claritin, den första over-the-counter icke sömnig antihistamin.
4.
annan bieffekt av en förkylning är svullna slemhinnor, speciellt i näsan. Decongestants tygla dessa blodkärl, vilket gör att större luftflöde. Ta inte dem med vasodilatorer som L-arginin. En populär avsvällande är pseudoefedrin, som säljs ofta som Sudafed eller Neo-synefrin. Biverkningar av avsvällande medel kan innefatta agitation eller nervositet. Eftersom dessa droger är systemet kan de sammandra andra blodkärlen som leder till förhöjt blodtryck. Nässpray är ett bättre sätt att leverera avsvällande medel för att de är aktuella. Afrin och Vicks Sinex innehålla oxymetazolin hydroklorid. Eftersom nasal decongestants arbete så snabbt och bra, många använder dem längre än 3 dagars rekommenderade gränsen. Paradoxalt nog kan detta leda till en rebound-effekt där kroppens slemhinnor börja svälla i avvaktan på befrielse från den avsvällande.
5.
Analgetika ger smärtlindring. Dessa inkluderar acetylsalicylsyra, paracetamol (Tylenol), ibuprofen (Alvedon och Motrin), som alla också sänka feber. Ibuprofen minskar inflammation också.
6.
Eftersom slemhinnor är mycket klibbiga, för mycket kan tillväxten hamn mikrob i lungorna. Slemlösande göra slem lättare att hosta upp, hjälper till att hålla luftvägarna öppna. En populär slemlösande är Guaifenesin, säljs som Mucinex.
7.
Slutligen finns det en klass av hosta suppressants. Använd dem inte om du har en våt hosta och du producerar en massa slem. Om hosta är torr, tar ett botemedel med dextrometorfan såsom Robitussin och Coricidin. Men ta inte för mycket. I stora doser kan fungera som en hallucinogen drog.

Tips och varningar


 • Om du har en varaktig temperatur i 100's för mer än ett par dagar och verkar bli värre, uppsök läkare.
 • Robitussin övergrepp är ett ökande problem med tonåringar som vänder sig till det eftersom det är lättare att få än alkohol.


 • Previous:nothing Next:Hur man väljer en solskyddsmedel för ditt barn

  Relaterade artiklar


 • hur du håller ditt barn idrottsman friska
 • hur platsen tecken för användning av LSD
 • hur man kan bli av hicka när berusade
 • hur man kan investera i din hälsa
 • hur man ska värdera utrustning hemma gym
 • hur man får en god hälsa
 • hur man ska behandla tonåringar narkotikamissbruk
 • hur man organiserar dagliga mediciner
 • hur man ska behandla barns diarré
 • hur man kan öka livslängden
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com