hur man kan öka chanserna att bli en primär vårdgivare

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-10-23
Beslutar att vara den primära vårdgivaren för någon i nöd är en verkligt hedervärd handling. För att öka dina chanser att kunna vara denna person främsta vårdgivaren, flera åtgärder måste vidtas

Du behöver:. .
En säker och väl utrustade hem
Internet eller andra tillgången till statlig statlig information.
Juridiska former.
Vittnen och /eller en notarie.
Medicinskt stöd systemet.


1.
Förbered ditt hem. Du måste visa att ditt hem är säker och utrustad för att ta hand om personen. Har dina trappor ha stadiga räcken? Du behöver en sjukhussäng? Behöver du installera Handräcke i badet och nära toaletten? Har du Night Lights för säkrare att flytta runt på natten? Kommer personen behöver en rullstol, en käpp, en bäcken? Kontrollera att du har rätt antal arbetsdagar rökdetektorer och brandsläckare i hemmet.
2.
Vara delaktiga i personens förväg direktiv. Som den viktigaste medhjälpare måste du känna till behandling och slutet av livet önskemål för den person du vårdar. Var medveten om att en stat inte kan hedra direktiven införts i en annan stat, om du kommer att tillbringa tid i mer än en stat, vara säker på att personen du vårdar har förväg direktiven i stället för varje stat
<. br> 3.
anser vara den medicinska fullmakt. Detta tyder på en förtroendefull relation mellan vårdgivaren och den som vårdas. Dessa blanketter kan vanligtvis hittas på nätet, söka efter de former just din tillstånd kräver, eller rådfråga en advokat. Om den person du vill vårda är på sjukhus eller annan institution, någon där kanske kan hjälpa dig att skaffa de nödvändiga blanketterna.
4.
Kolla in statliga och lokala lagar om omvårdnad. Du kanske behöver en bakgrund och brottsligt förflutet kontrollera. Olika länder har olika regler om att vara någon primära vårdgivaren, så kontrollera din statens regering hemsida och kontakta lämpliga personer om du behöver ytterligare information.
5.
Visa att du har känslomässiga och medicinskt stöd . Du och den person du vårdar kan behöva hospice tjänster såsom känslomässigt stöd för er båda, att någon hjälpa springa ärenden, och någon att ge dig en paus från omvårdnad när du behöver en. Också, även om du är den primära vårdgivaren, den person du vårdar kan behöva vård eller andra tjänster för att kontrollera livstecken och administrera test och mediciner.


Previous:nothing Next:hur man reparera skador fötter

Relaterade artiklar


 • hur till återvinna snabbt från en c-sektion
 • hur man hanterar smärta från livmoderhalscancer skott
 • hur man sova hela nightsweats
 • hur man kan skydda åldrande föräldrar i hemmet
 • hur falla säkert
 • hur man använder kokosolja
 • hur platsen tecken för användning av LSD
 • hur man sköter om en lob piercing
 • Hur identifiera balanit
 • hur man kan bli av med löss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com