hur man reparera skador fötter

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-10-23
Tycker du att dina fötter lida mest missbruk och få de minst bortskämd sedan resten av kroppen? Sedan efter vintern panik att få klar att sandaler. Om du är som de flesta amerikaner fötterna är fulla av hårda, spruckna och torkad hud. Det är viktigt att du behåller en året runt foten ordning för att ta hand om dina fötter. Detta är inte bara för skönhet men för de flesta det kan orsaka större hälsoproblem

Hur man reparerar Feet Skador


1.
Det första är att tvätta fötterna i en lugnande fotbadet att lösa upp döda hudceller så att du kan buffert bort dem med en fotfil eller pimpsten. Se till att temperaturen inte är för varmt, det ska vara varmt. Kontrollera att du använder även vanliga slag så att du inte skadar dina fötter genom att slita på huden. Torra och spruckna fötter skapas eftersom nerverna i dina ben och fötter inte få ut budskapet att hålla huden mjuk och fuktig.
2.
Nästa sak är att se till att du torka fötterna helt. Glöm inte mellanslag mellan tårna. Svampar och bakterier frodas på varma fuktiga platser.
3.
Nästa får se till att du lägger fuktgivande kräm till dina fötter. Fötterna måste vara hydratiserade att hålla en jämn utseende. Lägg aldrig lotion i mellan tårna.
4.
Nästa gång det är viktigt. Rotera du skor. Bär inte samma skor dag efter dag. De behöver luft. Om du har för, placera några skär lukt i dina skor. Även ställa in skorna genom en dörr när du kommer hem det hjälpa håller luften flödar.
5.
Alltid strumpor med dina skor när det är möjligt. Försök också att undvika mörka tunga strumpor som hindrar luft från att strömma. Försök att hålla med alla bomull vita strumpor och man ändå har nya strumpor som har bågar i utformningen av strumporna.

Nästa steg, om du kommer ut i solen ytterligare skydd för dina fötter . De kan få solbränna precis lika bra som de resten av kroppen.
6.
De äntligen är att skämma bort dina fötter med en härlig massage. Leta efter min artikel Så Lätt foten smärta. Det kommer att visa din övningar som hjälper massera bort smärtan. Detta kommer också att hjälpa till att få cirkulationen igång i fötterna.


Previous:nothing Next:hur man väljer högre vitaminer





Relaterade artiklar


 • hur man reser med hemorrojder
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Colorado
 • Hur man känner igen blindtarmsinflammation
 • hur man klär sig varmt för vintern
 • hur man känner igen tecken på smärtstillande missbruk
 • hur man tar reda på mer om gastrocnemius
 • hur man undviker baby blues
 • hur man hittar ett Anonyma Alkoholister möte i Los Angeles
 • hur man kan hjälpa mitt barns övervikt
 • hur man kan locka vad du vill




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com