hur att hålla sig frisk när din fru är sjuk

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2016-04-08
Hälsofrågor när du är runt en sjuk person kan vara svårt. Om du gör det när din fru är sjuk kan vara nästan omöjligt. Här är hur man förbli frisk när din fru är sjuk
1
Spray desinfektionsmedel i hela hemmet. Du speciellt kommer att vilja göra detta på dörrhandtag, soffan, i sovrummet och alla andra rum som din fru spenderar en bra tid i. döda bakterier är ett enkelt och affektiva sätt att förbli friska.
2.
Tvätta händerna ungefär en gång i timmen när du är hemma. Detta går längs med hjälp av desinfektionsmedel. Chansen finns att du kommer att röra något, till exempel ett dörrhandtag eller en telefon, att din sjuka fru har använts. Återigen, att bidra till att döda alla bakterier och bakterier som kan finnas på din hand.
3.
Ta massor av C-vitamin när din fru är sjuk. C-vitamin är viktigt för immunförsvaret. Äta apelsiner, dricka apelsinjuice eller bara ta ett dagligt tillskott är alla enkla sätt att få C-vitamin i kroppen.
4.
Försök att komma ut ur huset när det är möjligt. När din fru är sjuk, hon kommer troligen vill att du ska spendera lite tid med henne. När allt är sjuk gör någon olycklig och ingen vill vara ensam när han eller hon är sjuk. Men det är viktigt för din hälsa att du inte spendera alltför mycket tid runt sjuka människor. Erbjud dig att springa ärenden åt din fru eller gå för en utomhus köra medan din fru tar en tupplur.
5.
Ät särskilt hälsosamt när din fru är sjuk. Ät mycket färsk frukt och grönsaker och ta i en bra mängd vitaminer och mineraler. Du bör också dricka mycket vätska, minst åtta glas vatten om dagen, när din fru är sjuk.
6.
Om du börjar känna dig sjuk själv, börja ta medicin omedelbart. Gör det kan hjälpa dig att kämpa mot den sjukdom som din fru kämpar. Vänta inte tills du är mycket sjuk för att börja ta medicin. Du vill försöka att kämpa mot viruset innan du blir så sjuk som din fru.


Previous:nothing Next:hur man talar med ditt barn om förlust och sorg

Relaterade artiklar


 • hur man startar en AA-klubb
 • hur man bär en mindre näsa ringen när hålet är för stor
 • hur man ska behandla fibrocystiska bröst!
 • hur man ska behandla förstoppning hos småbarn naturligt
 • hur man hanterar kvinnans fertilitet med örter
 • Att öka kunskapen för RSD
 • hur man undviker kaos i ditt liv
 • hur man värma upp innan träning
 • hur man hittar ledande hälso-och sjukvårdstjänster
 • hur du tar bort gammal färg från köksgolvet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com