hur man får rakare tänder utan tandställning

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-04-21
Om du är ute efter att räta ut dina tänder men inte vill bära hängslen , det finns alternativ som är relativt snabbt och kommer inte att lämna dig med en rad metall kabelansluten till tänderna . Om du inte behöver korrigera en större anpassning fråga , såsom ett överbett , är chansen att man kommer att fungera för dig . Det bästa är att ingen kommer att se metall spår , bara ditt vackra leende
1 .
Besök din tandläkare eller ortodontist för att diskutera alternativ och gå över stegen och kostnader i samband med varje metod för att räta ut tänder utan tandställning .
2 .
Prata med din tandläkare om Invisalign , ett öppet uppriktningssystem som verkar liknande hängslen men en som du kan ta bort när du äter eller borsta tänderna . Eftersom de är genomskinliga , märker folk inte dem som de gör med traditionella hängslen . Invisalign är en uppsättning backar som du bär runt tänderna , oftast för mindre än ett år . Facken utöva påtryckning som anpassar dina tänder . Som tänderna skift på plats , du uppgradera till en ny uppsättning backar om varje par veckor . Eftersom de inte är inkopplade som hängslen , måste du bära dem som ordinerats av din tandläkare eller ortodontist .
3 .
Tandfasader täcker ungefär tre fjärdedelar av en tand . De är tillverkade för att matcha din naturliga tänder och kan vara utformad för att ge effekten av raka tänder .
4 .
Din tandläkare kan raka ner en del av din dåligt tand och sedan bygger upp den med kompositmaterial att se ut som din naturliga tanden och kontur det att ge intryck av anpassade tänder . Denna metod kallas kosmetisk bindning .


Previous:nothing Next:hur du anpassar tandskydd

Relaterade artiklar


 • hur reparera emalj på tänderna
 • hur du anpassar tandskydd
 • hur man får rakare tänder utan tandställning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com