peridex riktningar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-04-22
Parodontal sjukdom orsakas av en ansamling av plack som börjar vid basen i tandköttet och sprider gradvis uppåt . Gingivit är den mildaste formen av parodontit . Om det upptäcks tidigt nog kan detta ske och resultaten omvända . Peridex är varumärket för klorhexidinglukonat thath är ett recept munvatten . Rätt använd kan denna medicin korrigera svullnad , rodnad och blödningar i tandköttet orsakad av tandköttsinflammation . Det måste vara konsekvent och under ledning av en parodontolog eller tandtekniker .
1 .
Använd Peridex varje gång du borstar och tandtråd tänderna . Öppna flaskan nära en diskho och fyll den gemensamma jordbrukspolitiken. Placera vätska i munnen och flytta den fram och tillbaka i en roterande rörelse.
2 .
Gör detta i minst 30 sekunder . Fortsätt snurra den tills 30 sekunder har passerat och sedan spotta ut det i vasken .
3 .
inte skölja munnen oavsett hur det smakar . Du kommer att ta bort läkemedels effekter om du gör det.
4 .
Gör detta minst 30 minuter innan du planerar på att äta eller dricka något . Använd inte några andra munvatten om du inte har diskuterat det med din tandläkare.
5 .
Fortsätt att använda Peridex så länge som det har förskrivits , även om du ser tecken på att infektionen eller inflammation är vikande . Stoppa i mitten av kursen kan inte helt ta bort alla pärlor som orsakar problemet och kan resultera i att bygga upp ett motstånd mot läkemedlet .

tips och varningar


 • Leta efter vita fläckar , sår eller svullnad runt eller på din mun eller läppar . Dessa är allvarliga biverkningar och du bör kontakta din tandläkare omedelbart .
 • Berätta för din tandläkare om eventuella allergier innan du tar eller använder någon medicin .


 • Previous:nothing Next:hur man får rakare tänder utan tandställning

  Relaterade artiklar


 • peridex riktningar
 • hur reparera emalj på tänderna
 • hur man får rakare tänder utan tandställning
 • hur du anpassar tandskydd
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com