varningar om lumineers

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-04-25
Ansöka lumineers att tänderna är ett sätt att förbättra deras utseende . De liknar tand fasader , men är tunnare och mindre invasiva . Lumineers består av tunna blad av porslin som placeras och limmas på tänderna . Eftersom de är tunnare än fanér , finns det ingen anledning att fila ner tänderna , vilket är förfarandet med standard faner . På grund av det faktum att tänderna inte behöver vara beredda på samma sätt , Lumineers är i allmänhet billigare än traditionell tandvård faner .

Cracking

Tandläkare varnar för att Lumineers kan spricka snabbare än standard faner , eftersom de är tunnare . Som en spräckt Lumineer är uppenbart kommer det att förstöra omedelbart utseendet på ditt leende . Om du funderar Lumineers , tala med din tandläkare om hur du kan hindra dem från sprickbildning .

glider

Lumineers är mycket tunnare än traditionella fasader . Även detta är ett plus , eftersom tandläkaren inte måste ta bort mycket av din faktiska tand att tillämpa dem , kan de glida av lätt . När de gör glida av , finns det ingen varning . Du kommer att vara kvar med en ful tand och det tillkommer ersätta det.

Utseende

Om du funderar på Lumineers att fixa utseendet på dina tänder , och att utforma en ny och fulländat leende , kom ihåg att du kanske inte får så dramatiska av ett resultat som du skulle med standard faner . Anledningen är att tänderna inte är beredda innan Lumineers placeras på tänderna. Det innebär att tandläkare inte har så mycket utrymme för att skapa ett nytt leende .

Previous:nothing Next:vad är en dmd examen ?

Relaterade artiklar


 • varningar om lumineers
 • hur man får rakare tänder utan tandställning
 • peridex riktningar
 • hur reparera emalj på tänderna
 • hur du anpassar tandskydd
 • tandsköterska uppgifter i Commonwealth of Pennsylvania
 • vad är en dmd examen ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com