hur du definierar ditt kön

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-05-28
Definiera ditt kön är inte så enkelt som att kontrollera vad som finns under underkläderna . Om Martha Stewart och Betty Crocker är dina idoler och du stryka en handgjord förkläde , kan du vara en girlie-girl . ! Och om du är en man som passar samma beskrivning , kan du vara en girlie-man
1 .
hjälpa sin mamma med disken och går till kyrkan varje söndag för tankarna till " Girl Next Door ". Hon får bra betyg i skolan och går på balen med " pojken bredvid " kön . Fast hon kan ibland längta efter att smyga ut ur huset för att få vild och galen , missköter hon sällan . Hon är rädd för buggar och spindlar . Den " girl next door " växer oftast upp till en girlie-girl . "
2 .
klättra i träd med pojkarna och spela tackla fotboll finns drag av " pojkflicka " kön . Tomboys är grova och tuffa och tycker att Girlie saker är för " veklingar . " De är rädda för buggar och spindlar men inte visa det . Denna attityd kvarstår till pojkflickan upptäcker pojkarna . Tomboys sällan växa upp till Manly- flickor eller girlie- girls , de finns någonstans på en nivå emellan-" Tom- dam . "
3 .
spela baseboll och fotboll , fastställande gamla bilar på gården och hjälpte sin pappa att bygga en hundkoja finns drag av " pojken bredvid " kön . Detta särskilt kön älskar att jaga girlie- girls med grodor och ormar , han är inte rädd för buggar eller spindlar Han kommer också att sticka upp för sina vänner och hjälpa den gamla damen på gatan De " pojken bredvid " sällan växer upp till att bli en " girlie-. man. "
4 .
hjälpa mamma sätta på henne make-up och frågar om han kan bära det också finns drag av " girlie-boy " kön . Den " girlie-boy " var tidigare känd som en vekling , men är det inte längre politiskt korrekt att säga det. En " girlie-boy " är rädd för buggar och spindlar , rädd för att spela fotboll och rädd för " pojken bredvid " kön . Girlie- pojkar växer sällan upp och bli Manly- män och är oftast " girlie-män . " Med tidig manlig ingripande , " girlie-boys " kan växa upp till Manly- män , men se till att de inte blir
5
Knocking " överdrivet manligt-män . " . ett pervo på marken eller för fixering hennes egen bil är den egenskap av " manligt-kvinna. " En manlig-kvinna är fortfarande en kvinna , men hon är inte rädd för att komma ner och smutsiga Hon är inte rädd för buggar eller spindlar en manlig-kvinna fortfarande kan ha alla feminina drag av en . " girlie-kvinna "-sådana som att ta hand om sin familj , matlagning och bakning-. men hon kommer att sparka din rumpa när det behövs
6
matlagning, bakning och göra hemlagad gardiner är drag av en " girlie-kvinna . " En girlie-kvinna är rädd för fel och spindlar och kan inte fixa sin egen bil . A girlie- kvinna kan dock vända ett hus upp och ner när dekorera , baka från grunden och ta hand om sjuka familj och vänner. En girlie-kvinna är lätt äcklad på en smutsig hus .
7 .
Baka en tårta från grunden och åka motorcykel mellan länder finns drag av " Tom- dam . " Lyckligtvis är de flesta vuxna amerikanska kvinnor är Tom- damer . De kan odla en trädgård , koka en full- rätters middag och kakel ett badrum . Tom-damer kommer fortfarande spela fotboll med sina barn . De är rädda för buggar och spindlar , men inte visa det . Dessa kvinnor kan vara mycket försiktig för det mesta . Försök inte att skada någon av deras nära och kära , men eller att du tror du har precis trassla med en manlig-man .
8 .
Hammering spikar , såga ved och reparera hus finns drag av " manligt-man . " En manlig-man kan fixa sitt eget fordon och ReWire ett hus . En manlig-man vet allt om konstruktion och bilar , han kan bygga ett hus från grunden . En manlig-man skriker bara om absolut nödvändigt , aldrig på ett bröllop , bara en begravning . En manlig-man försvarar sin familj, sina vänner och sitt land . En manlig-man bryr sig inte om sitt utseende och är inte rädd för buggar eller spindlar .
9 .
spendera timmar primping framför en spegel och oroande om sitt utseende är egenskaper hos det " girlie-man . " Den girlie-man är rädd för manligt-män , manligt-kvinnor och tom- damer Det girlie-man kockar , bakar och dekorerar-. inte för att han måste , utan för att han vill En girlie- man ropar på bröllop . och är rädd för insekter och spindlar .


Previous:nothing Next:hur man får testas för könssjukdomar

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar din egen förspel knappar
 • peridex riktningar
 • hur de ska hålla sig nykter fram till äktenskapet
 • hur man använder smekande i förspelet
 • hur du anpassar tandskydd
 • hur man hittar en hotline våldtäkt kris
 • hur man får testas för könssjukdomar
 • hur du väljer en kondom eller latex barriär
 • hur man kan hjälpa med en makes impotens
 • hur man behandlar en svampinfektion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com