hur man identifierar en potentiell datum våldtäktsman

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-05-10
Ett datum våldtäktsman kan vara vem som helst-en främling , men oftast någon du känner och även förtroende . Du kan inte plocka dem ur en folkmassa , men dessa rovdjur dela vissa egenskaper . Att känna till dessa kan hjälpa dig att undvika problem senare

drag av en Date våldtäktsmannen


1 .
Se upp för män med macho attityder som ser sex som en personlig seger och gör nedvärderande, rå kommentarer om kvinnor och sex . Ett datum våldtäktsmannen vill vara stark och ansvarig , han är någon som får vad han vill , oavsett vad . Han försöker stroke sitt ego och imponera på andra killar med hans bedrifter . Idrottare och frat pojkar som lever i ett klimat av konkurrens och macho one- upmanship svarar för 3 % av alla college män , ändå är de som nämns i 19% av alla rapporterade datum våldtäkter på campus .
2 .

Datum våldtäktsmän brukar vara fientlig mot kvinnor . De gör ofta nedsättande eller råa kommentarer om kvinnor och sexuella bedrifter . De tenderar att skratta för högt , skryta för mycket och prata olämpligt . De tenderar också att vara härsklysten, svartsjuk och kontrollerande, ser kvinnor som saker att själv snarare än människor att älska .
3 .
annan röd flagga är en man som invaderar ditt personliga utrymme . Han försöker testa vattnet med dig och se hur stark din personliga gränser .
4 .
Ett datum våldtäktsman är ofta en mycket populär , snygg kille som väljer en blyg , osäker och inte särskilt attraktiv tjej . Underprissättning män plocka dessa kvinnor eftersom de är oftast lättare att driva runt psykologiskt . De är också mindre benägna att hävda sig , att vända ner uppmärksamheten från en sådan " het kille " eller att klaga behandlas dåligt . De är också mindre benägna att rapportera en våldtäkt .
5 .
Datum våldtäktsmän använda alla typer av psykologiska vapen . De kan skämta , vädjar , skrämma , förolämpa eller skuld kvinnor till att göra mer än de känner sig bekväma . De nästan aldrig använda fysiska vapen , de föredrar att tro att de är tillräckligt kraftfulla för att kontrollera kvinnor utan dem . Datum våldtäkt är ett psykologiskt spel för dagen våldtäktsmannen , som kretsar mer om kontroll och makt än kön .
6 .
Snabb att köpa drinkar för en kvinna , datum våldtäktsmän använda den alkohol de betalar för som ett vapen för att lossa sin hittills hämningar . De kan vara charmiga och fri med sina pengar bara tillräckligt länge för att få en kvinna full och orsaka henne att förlora dom .
7 .
Datum våldtäktsmän också använda vissa droger som orsakar en brist på hämning , Sänkt medvetandegrad och en minnesförlust effekt i flera timmar . Om det kombineras med alkohol , kan dessa läkemedel inte kan upptäckas efter 24 till 72 timmar i blodet och efter tre dagar i urinen . Dessa läkemedel är nu fritt tillgänglig på gatan .
8 .
inte alla datum våldtäktsmän följa det vanliga mönstret . Vissa är oattraktiva , unassertive män som ofta förbises eller hånade . De kommer att använda droger datum våldtäkt för att få vad de känner att de inte kan annars få , återigen fokus på makt och kontroll mer än på kön . Var uppmärksam till vrede riktade sig till kvinnor från alla typer av människor.
9 .
lite kunskap kan räcka långt . Var uppmärksam på varje röda flaggor som du ser i män omkring dig och lita på din intuition för att hålla dig säker !


Previous:nothing Next:hur man identifierar en potentiell datum våldtäktsman

Relaterade artiklar


 • hur man söka vård efter att du har datum våldtagen
 • hur man väljer preventivmedel
 • proteser kontra implantat
 • tandsköterska uppgifter i Commonwealth of Pennsylvania
 • hur du avgör om din partner är i riskzonen för hiv eller aids
 • peridex riktningar
 • Hur man använder en kondom
 • hur reparera emalj på tänderna
 • hur man identifierar en potentiell datum våldtäktsman
 • vad håller traditionell tandbroar på plats ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com