hur man njuta av en Gay Pride- festival i Detroit

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-05-19
"Motor City är hem för en blomstrande gay community . Medan Detroit kämpar för att återuppfinna sig själv som den minskar bilindustrin är gay befolkningen hjälper till att sprida konst och kultur till ett av landets äldsta och viktigaste städer

Du behöver : .
Karta över Detroit
Kamera.
Boende.
Tävlingsprogrammet .
Dator med Internetuppkoppling .


1 .
Välj festivalen för dig . Detroit är en positiv plats för homosexuella , och det finns en stor händelse för att bevisa det-Motor City Pride . Denna massiva stolthet fest äger rum nära början av juni och varar flera dagar . Det finns andra homosexuella händelser vid olika tider under hela året, du kan vanligtvis hittar dessa online på webbplatser såsom Out i Detroit (se Resurser nedan )
2
göra researrangemang . . Staden betjänas av flera flygplatser och Detroit Metro är den största . En viktig knutpunkt för nordvästra flesta stora flygbolag flyger dit , liksom ett antal av rabatterade flygbolag . Naturligtvis kan du alltid köra till Motown , när du anger Michigan , det är verkligen den enda vägen att gå. .
3
Hitta boende : Detroit har ett antal gayvänliga hotell och bed breakfast . Många av de mindre fläckar snabbt fylla , så boka rum så tidigt som möjligt . Det finns också några mycket trevliga större hotellen , inklusive den eleganta Westin Detroit Metropolitan , som har lätt tillgång till många av stadens mer sofistikerade områden .
4 .
Pack . Detroit kan varmt i juni , men det är också föremål för plötsliga stormar rullande igenom, så var beredd . Om du planerar att gå en parad , sätta solskyddskräm och solglasögon , om du planerar att marschera , kanske du vill överväga en kostym av något slag .
5 .
Planera din tid . Liksom festivaler överallt , har Motor City Pride en detaljerad plan av händelser . När schemat är inställt , kan den hittas på sin webbplats ( se Resurser nedan) . Vissa händelser kan kräva biljetter, så köpa dem i förväg om möjligt
6
Ta i den lokala gayscenen : . Detroit är hem för flera av Amerikas äldsta lekstugor och museer , och det finns en blomstrande nattliv . Ta med din finaste klubb kläder och kolla Rainbow Room och Stiletto 's .


Previous:nothing Next:hur man hittar psykologisk behandling för erektil dysfunktion

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar din egen förspel knappar
 • peridex riktningar
 • hur man hittar psykologisk behandling för erektil dysfunktion
 • tandsköterska uppgifter i Commonwealth of Pennsylvania
 • hur man identifierar ett offer för fysisk barnmisshandel
 • vad håller traditionell tandbroar på plats ?
 • Hur man använder en kondom
 • hur man kan stoppa kind bitande
 • hur du tar bort fläckar tandköttskanten
 • proteser kontra implantat
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com