hur du döljer feminina drag

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-07
Innan slutföra könsbyte , många transpersoner individer tillbringa en tid arbeta för att undanröja de egenskaper som markerar dem som manliga eller kvinnliga genom hormonbehandling och enkel trimning och tekniker makeup . I förevarande fall , om du är kvinna överväger könsbyte , kan du se om du kan " passera " som en man genom att använda några av dessa enkla tekniker för att dölja din feminina drag . Följ dessa steg för att komma igång
1 .
Lär dig att välja rätt herrkläder att dölja feminina drag . Du bör välja button-down skjortor eftersom den kantighet klippa tenderar att dölja feminina höfter och dölja brösten bättre .
2 .
Bär tröjor med ett mönster snarare än fasta ämnen . Detta lurar ögat att titta på andra saker än bröstet . Använd alltid en undertröja under så att sport bh-band döljs .
3 .
Välj cargobyxor eller löst sittande jeans att dölja feminina höfter och ben . Grundtanken är att gå för en kantighet klippas så att inga kurvor syns . Se till att byxorna hänger lågt på midjan . High-cut midjor accentuera den kvinnliga formen och du vill undvika detta .
4 .
dölja ditt bröst med hjälp av ett ess bandage . Enligt experter är en 6 '' längd bäst. Bära en sport-bh under och vind förbandet upp och om igen tills du är planat ut utan alltför många rynkor syns genom tröjan .
5 .
Packa dina skrevet med en strumpa . Om du menar allvar passerar som en människa , måste du sätta i det lilla extra stoppning där nere att titta övertygande . Folk undersöka dig där nere , så gör det övertygande , men inte överväldigande. Den bästa tekniken är att vika strumpan på mitten och vrid den upp en eller två gånger . Du bör vara bra att gå.
6 .
få en äkta mannens hår klippa på en frisersalong . Det är ingen mening att försöka gussy upp det . Bara skaffa dig en anständig barberare och ta steget in i manlighet med en snygg stil .


Previous:nothing Next:hur du döljer maskulina drag

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar ett offer för fysisk barnmisshandel
 • hur man får testas för könssjukdomar
 • hur du skyddar dig mot dag våldtäkt
 • hur reparera emalj på tänderna
 • hur man får rakare tänder utan tandställning
 • hur man njuta av en Gay Pride- festival i Detroit
 • hur man använder en kvinnlig kondom
 • hur man behandlar en svampinfektion
 • hur man bär underkläder ensam
 • hur man kan hantera homofobi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com