hur du döljer maskulina drag

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-06
För män som överväger att genomgå operation könsbyte , är det lämpligt att spendera lite tid att arbeta på "passera" som en kvinna . Detta är möjligt genom att använda flera olika tekniker , från hur du klär det sätt på vilket du dölja dina manliga attribut . Även om det inte nödvändigtvis är lätt att lyckas dölja din maskulina drag , kan du dra nytta av att följa dessa steg för att hjälpa dig komma igång
1 .
börja med att få elektrolys för ansikts hårborttagning . Detta är smärtsamt och tidskrävande , men att dölja ansiktshår , man kan inte bara bortse från det här steget . Rakning är inte att vara tillräcklig på grund av råhet i håret och snabbhet med återväxten för män . Kostnaden kan vara höga och ibland måste man genomgå bokstavligen hundratals sessioner . Ändå är detta en maskulina drag som bör åtgärdas omedelbart .
2 .
Ta feminina hormoner . Du kommer att vilja hitta en bra läkare som är fullt medveten om din kommande omvandling . Din läkare kommer att sätta dig på ett schema av hormoner som kommer att leda till mjukgörande , bröst tillväxt , hip förbättring och minskad hårväxt .
3 .
Schema ansiktet kvinnofråga kirurgi för att dölja maskulina egenskaper . Detta är dyrt , men om dina hormoner har feminiserade ditt ansikte tillräckligt , kommer du inte behöver det . Men om du ändå känner att ditt ansikte är för maskulin , kan du ställa in kirurgi med en ansedd plastikkirurg med erfarenhet av ansiktet kvinnofråga .
4 .
Odla ditt hår långt eller köpa en peruk . Det bästa valet är att använda ditt eget hår helt enkelt för att det ser mer naturligt och hjälper dig "pass " utan så mycket som en andra blick från misstänkta ögon . Men om du vill ha snabbare resultat kan du köpa en fin peruk i modern stil . Groom peruken som du skulle ditt eget hår . Tvätta den och skick det . Detta kommer att hjälpa det ser mer naturligt ut.
5 .
Arbetet med att få dessa feminina manér och gester ner . Detta är svårt , men det är avgörande . Det bästa sättet att arbeta på din manér är att studera andra kvinnor . Efter det bör du arbeta med en betrodd kvinnlig vän som hjälper dig att ändra din maskulina drag . Kom ihåg , är nyckeln delikatess .
6 .
Var självsäker . Detta är förmodligen lättare sagt än gjort , men du måste titta säker på dig själv (även om du inte är först) . Med tiden kommer du att bli mer självsäkra . Nyckeln till bortgång är att agera som och tro att du är kvinna .


Previous:nothing Next:hur kön böja

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en lesbisk - vänlig spermabank
 • hur man kan stimulera G-punkten
 • hur man kan stoppa kind bitande
 • hur man använder Plan B ( levonorgestrel )
 • hur kön böja
 • varningar om lumineers
 • hur man njuta av en Gay Pride- festival i Detroit
 • hur man bär underkläder ensam
 • hur man identifierar din egen förspel knappar
 • hur man får gratis kondomer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com